Dezvăluire uimitoare la o conferință de la Wimbledon: "Toți aveau COVID-19 și nimeni nu spunea nimic"

Wimbledon Alize Cornet Roland-Garros Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 21:58
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 21:57

Alize Cornet (32 ani) a discutat despre Roland-Garros, după victoria împotriva Yuliei Putintseva.

Alize Cornet a avut o declarație surprinzătoare la conferința de presă de după victoria împotriva Yuliei Putintseva, 6-3, 7-6. Tenismena a vorbit deschis despre Roland Garros și cum toți „aveau COVID-19”.

Un „acord tacit” la Roland-Garros

Declarațiile franțuzoaicei au venit în contextul în care Marin Cilic și Matteo Berrettini, doi jucători importanți din circuitul ATP, au fost nevoiți să se retragă de la Wimbledon, după ce au fost depistați cu COVID-19

„La Roland Garros a fost o epidemie de COVID-19 și nimeni nu spunea nimic. În vestiare, toată lumea era depistată și noi n-am spus nimic”, au fost cuvintele lui Alize Cornet, potrivit RMC Sport.

Cornet, racheta numărul 1 a Franței, a mai făcut o dezvăluire neașteptată. La Roland-Garros a fost un "acord tacit" cu privință la epidemia de covid.

„Erau câteva cazuri la Roland-Garros și a fost un acord tacit între noi. Am văzut fete purtând mască, pentru că nu voiau să dea mai departe (n.r. covid)... Dar nu voi spune nimic mai mult”, a mai precizat tenismena, conform sursei anterior menționată.

Alize Cornet are o avere estimată la aproape 7 milioane de euro, potrivit Celebrity Net Worth. De-a lungul carierei sale, franțuzoaica a câștigat, conform Wimbledon, peste 8 milioane și jumătate de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!