Novak Djokovic ATP Masters 1000 Paris Djokovic Rune finala Paris Jelena Djokovic Tenis ATP Tenis

14 milioane de oameni așteaptă un răspuns: replica tăioasă a soției Jelena, după ce Novak Djokovic a ajuns suspectat de dopaj

Jelena Djokovic nu a mai rezistat tensiunii și a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce soțul său este suspectat de dopaj. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 17:00
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 17:24

Fanii tenisului așteaptă o reacție din partea sârbului Novak Djokovic, după ce persoane din staff-ul său au fost filmate încercând să ascundă modul de preparare a unei băuturi care a fost consumată în timpul finalei Mastersului de la Paris, încheiată cu înfrângere de Djokovic, în fața danezului Rune, scor 6-3, 3-6, 5-7.  

Videoclipul viralizat cu ajutorul jurnalistului Ben Rothenberg a ajuns la 14,7 milioane de persoane, interesate să vadă cum persoane din loja multiplului campion de Grand Slam au pregătit băutura energizantă la nivelul picioarelor; din acest unghi, în care privitorului care filma i-a fost, practic, interzis să vadă ce anume au introdus aceștia în băutură, fanii tenisului au deschis o serie lungă de speculații pe seama sportivului interzis la Australian Open 2022. 

Novak Djokovic nu a fost întrebat despre acest moment de către jurnaliști, la conferința de presă organizată după finală

Potrivit unora, este vorba de o băutură în lucru pentru magazinul de băuturi energizante și suplimente pe care Novak Djokovic îl va lansa, prin urmare aceștia au dorit să mascheze din motive comerciale. 

Observându-și soțul din nou în ținta opiniei publice, după scandalul din Australia, Jelena Djokovic a răbufnit, scriind pe Twitter următoareele: „Va vorbi despre asta când va fi pregătit. Toată această tevatură pentru ca oamenii să vorbească despre ceva pentru care nu sunt pregătiți e absurdă. Mulți nu au răbdare și este ridicol. Stați în tăcere pentru o vreme. Nu tot ceea ce vedeți este controversat. Ajunge! Poate că e ceva privat. Este permis?

Jelena Djokovic: „Va vorbi despre asta când va fi pregătit.” 

Nu văd nimic dubios. De fapt, văd oameni care încearcă să fie discreți în ceea ce privește treburile lor într-o lume în care toată lumea se simte îndreptățită să îndrepte camera spre tine oricând dorește. Se pare că, în zilele noastre, a vrea/încerca să fii privat te face să fii dubios,” a transmis Jelena Djokovic.

„Totul depinde de Novak. El le permite să creeze aceste controverse inutile. De ce nu a abordat problema atunci când a fost întrebat ultima dată despre asta? În schimb, a spus că este o poțiune magică. Angajează o agenție de PR, te implor,” a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în replică notează Eurosport

Din postura de campion al turneului de la Wimbledon, Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor, care va avea loc în săptămâna 13-20 noiembrie, la Torino. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!