„Sunt întârzieri salariale ca în România?” Răspunsul lui Ronaldo Deaconu, după o jumătate de sezon petrecută în Polonia

Ronaldo Deaconu Campionatul Poloniei korona kielce stranieri Stranieri Ronaldo Deaconu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:36
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:35

Fotbalistul evoluează în Polonia la Korona Kielce.

După o scurtă perioadă petrecută în China, Ronaldo Deaconu a fost nevoit să o părăsească pe Shaanxi Changan din cauza problemelor financiare și a ajuns, în consecință, la Korona Kielce în vara lui 2022.

„Sunt întârzieri salariale ca în România?” Răspunsul lui Ronaldo Deaconu, după o jumătate de sezon petrecută în Polonia

Întrebat dacă în campionatul din Polonia există probleme cu privire la întârzierile salariale, Ronaldo Deaconu nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns categoric.

„Nu. Nu sunt. Din ce știu și din ce am vorbit și cu ceilalți români de la celelalte echipe sau chiar și ceilalți jucători, nu știu să fie întârzieri. Cel puțin, la noi nu au întârziat niciodată bonusurile sau salariile mai mult de o săptămână”, a spus Ronaldo Deaconu la televiziunea Digi Sport.

Fotbalistul a bifat 15 apariții în primul eșalon al Poloniei, a pasat decisiv într-o situație, iar în ultima etapă a reușit să-și treacă în cont și prima reușită în echipamentul echipei sale.

Golul superb înscris de Ronaldo Deaconu cu Lechia

Ronaldo Deaconu și Marius Briceag au fost titulari în meciul cu Lechia. Atacantul român a fost și autorul singurului gol al meciului, o reușită spectaculoasă cu care a adus trei puncte importante echipei sale. 

Deaconu a primit de la Nono în banda dreaptă, a avansat cu balonul la picior până în apropierea careului de 16 metri și a șutat puternic, învingându-l pe portarul oaspeților. 

În urma victoriei, Korona a urcat pe locul 16 din 18 în clasament, având 20 de puncte obținute în 21 de meciuri jucate. Pentru Ronaldo Deaconu, reușita de sâmbătă seară a însemnat și primul gol marcat alături de Kielce de la transfer. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!