Mihai Stoica e dur: „Sunt inconștienți, habar nu au pe ce lume trăiesc!” Ce l-a determinat să spună asta

Mihai Stoica Farul Constanța - Petrolul Ploiești FCSB Paul Papp Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 11:39
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 11:37

Oficialul FCSB nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

Paul Papp a fost cedat gratis la Petrolul Ploiești de către Universitatea Craiova. La meciul de debut pentru „lupii galbeni”, împotriva celor de la Farul Constanța (0-2), fotbalistul a încasat un cartonaș galben, iar cumulul de avertismente îl va face să stea departe de gazon în următoarea partidă.

Mihai Stoica e dur: „Sunt inconștienți, habar nu au pe ce lume trăiesc!” Ce l-a determinat să spună asta

Întrebat la flash-interviu despre suspendarea respectivă, Paul Papp nu avea habar despre situația în care se află, iar asta l-a pus pe gânduri pe Mihai Stoica. În consecință, managerul general al „roș-albaștrilor” a răbufnit la adresa jucătorilor care nu cunosc circumstanțele.

„Sunt jucători care sunt inconştienţi. Nu vorbesc de Papp. Eu îţi spun cum e la noi... Sunt jucători inconştienţi care nici nu ştiu că sunt la limite, habar n-au pe ce lume sunt, nu ştiu cu cine au următorul meci etc. Şi noi suntem obligaţi să le zicem dacă sunt la limită”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Papp, complet degajat după ce și-a făcut debutul la noua echipă

După meci, fotbalistul a evidențiat faptul că nu se simte deranjat de decizia conducerii de la Universitatea Craiova de a-l ceda în perioada de mercato din iarnă.

„Nu m-a deranjat. Dânsul a spus că are alte planuri, că vrea să întinerească echipa. Nu m-a deranjat deloc, chiar ne-am salutat și ținem legătura în continuare. Am rămas prieteni și nu avea cu ce să mă supere”, a spus Paul Papp la finalul meciului de la Ovidiu.

Farul Constanța - Petrolul Ploiești 2-0

Echipa de la malul mării a început perfect meciul de la Ovidiu. Louis Munteanu a deschis scorul după ce Denis Alibec i-a pasat cu călcâiul fantastic în minutul 28.

În partea a doua a meciului, Farul Constanța a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Denis Alibec l-a executat fără drept de apel pe Andreas Leitner în minutul 58.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!