GALERIE FOTO Și-a înjurat Hagi jucătorii? Cum a fost surprins la margine + reacțiile lui Panduru și Mihai Stoica

Gica Hagi Basarab Panduru Farul Constanta Mihai Stoica petrolul Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:02
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:02

Farul Constanța a obținut o victorie contra celor de la Petrolul, scor 2-0, care i-a ajutat pe dobrogeni să își consolideze primul loc, însă Gică Hagi a fost foarte tensionat pe margine.

În minutul 27 al meciului de la Ovidiu, când scorul era 0-0, Sebastian Borza a trimis o pasă greșită spre Louis Munteanu, direct în aut de poartă. Greșeala fundașului de 17 ani l-a înfuriat pe Gică Hagi, care a fost surprins foarte nervos pe margine.

Gică Hagi și-ar fi înjurat jucătorii în timpul meciului Farul - Petrolul

Imediat după pasa greșită a lui Borza, camerele TV s-au îndreptat către Hagi, care și-a dat jos șapca, a gesticulat nervos și a părut să strige: "Duceți-vă în p*** mea cu pasele voastre!".

La un minut distanță după reacția nervoasă a lui Hagi, Farul a deschis scorul prin Louis Munteanu. Momentul cu managerul tehnic al Farului în prim-plan a fost analizat la Orange Sport de Mihai Stoica și Basarab Panduru.

"Vezi că nu e îndreptat, vorbește cu jucătorii la general, e neutră. Cred că are alertă (n.r - cameramanul), și-a scos șapca din cap și imediat pleacă cu zoom-ul", a spus Mihai Stoica.

"Ba da, de ce să nu comentăm? Nu ar fi corect să nu comentăm. Și-a scos șapca din cap, era normal să fie prim-planaul pe el. Nu aveai cum să ratezi momentul ăsta (n.r - râde)", a spus și Basarab Panduru.

Sebastian Borza a fost printre primii jucători înlocuiți. Fundașul stânga a fost schimbat în minutul 57 cu Dan Sîrbu.

Ce a spus Hagi după victoria cu Petrolul 

Gheorghe Hagi a vorbit la finalul meciului despre punctele obținute, mulțumit de jocul prestat de echipa sa, însă nemulțumit de numărul scăzut de goluri marcate, în ciuda ocaziilor numeroase avute. Totodată, antrenorul constănțenilor a avut cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, însă a vrut să îi remarce și pe fundașii echipei sale, dar și pe mijlocași pentru jocul bun făcut. 

„Am jucat un meci foarte bun de la început, ritmul și intensitatea au fost de nivel foarte bun, am făcut ambele faze foarte bine. Victorie meritată din toate punctele de vedere, foarte puține goluri, am avut multe ocazii, dar puține goluri. 

El se simte bine cu noi, a găsit și echipa care îl pune în evidență, se simte bine cu noi, jucăm un fotbal bun, când îl facem că nu arătăm mereu de nivel foarte mare. El a știut întotdeauna fotbal, e important să joace la o echipă care joacă fotbal. Nu am de unde să știu dacă va fi același și la națională, el depinde toți ceilalți, nici eu nu am jucat fotbal singur. 

Azi nu putem scoate în evidență doar jucătorii din față, apărătorii au jucat foarte bine, Popescu a făcut un meci extraordinar, mijlocașii la fel, Băluță a pictat, a mai și pierdut mingi pentru că riscă foarte mult. Majoritatea jucătorilor, nu mai vorbesc de Louis Munteanu, care atacant central a făcut-o și el foarte bine. 

Puncte importante, ne dau încredere că ne putem lupta sus. Trebuie să arătăm din ce în ce mai bine, nu suntem la capacitate maximă în ceea ce privește rezistența la toate minutele de joc. Suntem pe drumul cel bun, eu îmi doresc, jucătorii își doresc, sperăm să găsim drumul și cheia. Și fanii sunt fericiți de ce am făcut și se bucură. 

Cum zic jucătorii, trebuie să ne luptăm și să ne batem pentru a câștiga”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!