Dan Petrescu CFR Cluj China Guizhou Zhicheng Stranieri

ULTIMA ORA: Sefii chinezi ai lui Petrescu au anuntat ce se intampla cu romanul dupa ce a retrogradat in liga secunda!

Dan Petrescu a retrogradat cu Guizhou Zhicheng in liga secunda din China. Daca o salva de la retrogradare, Petrescu spune ca lua mai multi bani decat Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2018, 10:50
Data actualizarii: Vineri 07 Decembrie 2018, 12:03

Dan Petrescu, campion en-titre al Romaniei cu CFR Cluj, a reusit contraperformanta de a retrograda in liga secunda din China. El nu a reusit sa o salveze pe Guizhou Zhicheng.

In urma retrogradarii lui Guizhou, au aparut multe zvonuri potrivit carora Petrescu s-ar putea intoarce in Romania. De altfel, el a facut o vizita la Cluj, unde s-a intalnit inclusiv cu Nelu Varga.

Oficial Guizhou: "Vrem sa continuam cu Petrescu"

Mauro Pederzoli, director al clubului ajuns in liga a doua chineza, a declarat, insa, ca Petrescu nu va fi dat afara. Pederzoli a anuntat decizia luata de conducatorii chinezi ai formatiei intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor.

"Noi vrem sa mergem mai departe cu tehnicianul nostru, Dan Petrescu. Sigur, a fost o mare dezamagire ca am retrogradat, dar se intampla in fotbal nu este doar vina antrenorului. El a venit dupa 11 etape, cand aveam doar 4 puncte. Apoi a avut o medie de un punct pe meci. E devreme sa spunem ce obiective vor fi si daca vom incerca sa promovam imediat, dar este clar ca intentionam sa facem o echipa cat mai puternica impreuna cu Dan", a spus Mauro Pederzoli.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!