Vineri 07 Decembrie 2018, 10:50

ULTIMA ORA: Sefii chinezi ai lui Petrescu au anuntat ce se intampla cu romanul dupa ce a retrogradat in liga secunda!


	ULTIMA ORA: Sefii chinezi ai lui Petrescu au anuntat ce se intampla cu romanul dupa ce a retrogradat in liga secunda!

Dan Petrescu a retrogradat cu Guizhou Zhicheng in liga secunda din China. Daca o salva de la retrogradare, Petrescu spune ca lua mai multi bani decat Mourinho.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Dan Petrescu, campion en-titre al Romaniei cu CFR Cluj, a reusit contraperformanta de a retrograda in liga secunda din China. El nu a reusit sa o salveze pe Guizhou Zhicheng.

In urma retrogradarii lui Guizhou, au aparut multe zvonuri potrivit carora Petrescu s-ar putea intoarce in Romania. De altfel, el a facut o vizita la Cluj, unde s-a intalnit inclusiv cu Nelu Varga.

Oficial Guizhou: "Vrem sa continuam cu Petrescu"

Mauro Pederzoli, director al clubului ajuns in liga a doua chineza, a declarat, insa, ca Petrescu nu va fi dat afara. Pederzoli a anuntat decizia luata de conducatorii chinezi ai formatiei intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor.

"Noi vrem sa mergem mai departe cu tehnicianul nostru, Dan Petrescu. Sigur, a fost o mare dezamagire ca am retrogradat, dar se intampla in fotbal nu este doar vina antrenorului. El a venit dupa 11 etape, cand aveam doar 4 puncte. Apoi a avut o medie de un punct pe meci. E devreme sa spunem ce obiective vor fi si daca vom incerca sa promovam imediat, dar este clar ca intentionam sa facem o echipa cat mai puternica impreuna cu Dan", a spus Mauro Pederzoli.

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic