ULTIMA ORA | Galca, prezentat oficial! Echipa care s-a miscat rapid si l-a luat pe antrenorul aflat si pe lista CFR-ului

Vejle Boldklub Constantin Galca Costel Galca Danemarca Stranieri ULTIMA ORA | Galca, prezentat oficial! Echipa care s-a miscat rapid si l-a luat pe antrenorul aflat si pe lista CFR-ului
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2019, 14:50
Data actualizarii: Miercuri 06 Martie 2019, 14:58

Costel Galca va antrena in Danemarca!

Costel Galca (46 de ani), antrenor care a cucerit tripla in Romania cu FCSB, va antrena in Danemarca. El a semnat si a fost prezentat oficial de Vejle Boldklub, echipa impotriva careia Steaua isi incepea parcursul European in sezonul in care a castigat Cupa Campionilor, acum mai bine de trei decenii.

Galca, fost la FCSB, Espanyol si Al Feiha, a fost convins de danezii aflati pe ultimul loc in campionatul lor.

"Ne-am adus un antrenor care este cunoscut si ca un bun motivator, care stie sa gestioneze preseiunea si cunoaste nevoia de a avea performanta. Un plus pentru Constantin Galca este ca a mai lucrat si cu alte echipe din strainatate. Este cea mai buna optiune pentru Vejle, in situatia actuala. Galca are un singur obiectiv important: Vejle Boldklub trebuie sa ramana in prima liga", a spus Andrew Zolotko, directorul executiv al formatiei daneze.

Galca: Cand eram mic, am vazut Steaua - Vejle


Costel Galca a vorbit si el la prezentare.

"Cand eram mai mic, in 1985, am vazut-o pe Vejle jucand impotriva Stelei. Atunci Allan Simonsen a marcat la Bucuresti, jucator care m-a impresionat. Cunostintele mele despre campionatul din Danemarca au avut un cuvant de spus in momentul in care am ajuns sa vin aici. Este un campionat bun, in care echipele sunt apropiate ca nivel, iar stilul de joc este dat de calitatile tehnice bune ale jucatorilor.

Vejle are un departament cu fotbalsiti talentati, care reprezinta o parte importanta din ADN-ul clubului. Consider ca daca un jucator este suficient de bun, el trebuia sa joace, iar acest lucru l-am demonstrat prin fapte la fostele mele echipe. Sper ca suporterii sa ne sustina si sa ne ajute sa inregistram rezultate bune", a spus Costel Galca.

Vejle Boldklub are 19 puncte dupa 24 de etape disputate in campionatul danez, fiind la doua lungimi distanta de Vendyssel si Hobro.

Vejle are 5 titluri ale Danemarcei in palmares, ultimul castigat in 1984!

Era varianta si pentru Viitorul

Recent, in fotbalul romanesc a aparut informatia potrivit careia Galca se afla pe lista CFR-ului. De asemenea, unele voci din fotbal au afirmat ca Gica Hagi ar fi tentat sa il puna pe Galca antrenor la Viitorul, in cazul in care se va hotari la vara sa plece si sa antreneze intr-un campionat strain.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!