Englezii anunta socul lui 2019 dupa eliminarea Realului! Unde poate pleca Bale de la Madrid, daca Perez reduce din pret: "Sunt singurele variante plauzibile"

Englezii anunta socul lui 2019 dupa eliminarea Realului! Unde poate pleca Bale de la Madrid, daca Perez reduce din pret: "Sunt singurele variante plauzibile"

Aventura lui Gareth Bale la Real Madrid s-ar putea incheia dupa 6 ani. Fotbalistul galez a cazut in dizgratie si traverseaza o forma slaba. El nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor dupa plecarea lui Ronaldo.

Gareth Bale a dezmagit crunt in ultima perioada la Real Madrid si a cazut in dizgratie. Conducerea e nemultumita de el, la fel si fanii, care l-au huiduit la ultimele partide. Mai mult, galezul pare ca s-a izolat de restul colegilor.

Fotbalist transferat de Real Madrid cu 100.000.000 euro in urma cu mai bine de 5 ani, Bale a cucerit patru Ligi ale Campionilor si un titlu al Spaniei cu formatia de pe Santiago Bernabeu. Acum, el pare sa se apropie, insa, tot mai mult de momentul despartirii. Bale este considerat a fi unul dintre vinovatii rezultatelor slabe ale formatiei.

Tot mai multe voci din Spania si din fotbalul international indica o posibila despartire a lui Bale de Real Madrid, chiar daca acesta mai are contract pana in 2022 cu Los Blancos. Deocamdata, el are o problema: sunt prea putine echipe care isi permit sa-l ia.

Forma lui Bale le-a facut pe PSG ori United sa dea inapoi si sa reduca interesul pentru galez. Din Europa, alte formatii nu si-l permit, iar altele exclud din start eventualitatea unui transfer. Este vorba despre Barca, Atletico ori City.

Daily Mail: Bale, in China sau Japonia


Cotidianul britanic Daily Mail avanseaza doua variante. Acelea ca Bale sa ajunga fie in China, fie in Japonia. Asiaticii sunt dispusi sa ii plateasca lui Bale salariul urias de 600.000 euro pe saptamana, dar nu vor sa plateasca si sume foarte mari de transfer.

De aceea, scrie Daily Mail, "pentru ca Bale sa ajunga in Asia, Madridul trebuie sa isi reduca pretentiile financiare".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies