Echipa din Liga I care isi intrerupe activitatea pe 15 martie, in semn de protest: "Si noi vrem autostrada in Moldova!" Alti fotbalisti se alatura demersului

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2019, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 06 Martie 2019, 20:48

Poli Iasi se alatura demersului afaceristului sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit, din banii sai, primul metru din autostrada Moldova.

Satul de promisiuni neonorate, Stefan Mandachi a construit cu 4.500 de euro primul metru de autostrada din Moldova. El anunta ca va protesta pe 15 martie, iar restaurantele sale isi vor suspenda activitatea. Primii care i s-au alaturat au fost cativa afaceristi din Campina.

Si Poli Iasi se solidarizeaza cu Stefan Mandachi si anunta ca isi va suspenda pentru 15 minute activitatea, pe 15 martie, la ora 15:00!

Stoican: "Pentru autostradata Moldova ne intrerupem si noi antrenamentul"


Flavius Stoican, antrenorul Politehnicii Iasi, anunta ca el si jucatorii sai se vor alatura protestului inedit.

"Daca e pentru autostrada, o facem si noi. Si eu, si clubul Poli Iasi. Intrerupem antrenamentul pentru 15 minute. Numai sa nu avem meci. Daca vom avea antrenament, ne oprim 15 minute si nu facem nimic. Avem nevoie de autostrada. Cred ca e o metoda buna prin care se atrage atentia autoritatilor ca este nevoie de mai multa implicare in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii, mai ales in zona de nord a tarii", a spus Flavius Stoican.

"Lansez si eu provocarea lui Eugen Trica, Cosmin Barcauan si Claudiu Niculescu. Sa se alature si ei acestei campanii", a mai spus antrenorul Iasiului.

Andrei Cristea e si el solidar: "Voi merge la vestiare"


Ajuns la Craiova in aceasta iarna, Andrei Cristea anunta ca va protesta si el.

"Sunt bacauan, sunt moldovean si imi doresc o autostrada care sa lege Moldova de Targu Mures. Accept si eu aceasta provocare. Acum sa vedem ce vom face atunci, pe 15 martie. Daca vom fi la antrenament, voi sta 15 minute in vestiar, in semn de protest. La randul meu, ii provoc pe colegii mei Mateiu, Kelic si Dimitrov", a spus Andrei Cristea, potrivit ProSport.

Dorin Goian, primul fotbalist care a anuntat ca protesteaza


"Am raspuns pozitiv provocarii primite de la Stefan Mandachi, asa ca pe 15 martie, ora 15:00 (vom fi in drum spre Buzau pentru jocul din deplasare contra Metalului), atat eu, cat si intreg colectivul CSM Bucovina Radauti, ne vom opri din drum si pentru 15 minute autocarul echipei va stationa cu avariile in functiune. Lansez mai departe aceasta provocare catre 3 fosti coechipieri ai echipei Steaua Bucuresti si actuali prieteni: George Ogararu, Andrei Cristea si Florin Lovin", a scris Dorin Goian pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!