Dorinel Munteanu a confirmat mutarea la KUBAN: "Am semnat pe 4 ani, nu mi-a venit sa cred cand am primit oferta!" Rusii ii oferta un buget NELIMITAT:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Iunie 2013, 17:23

	Dorinel Munteanu a confirmat mutarea la KUBAN: "Am semnat pe 4 ani, nu mi-a venit sa cred cand am primit oferta!" Rusii ii oferta un buget NELIMITAT:

Dorinel Munteanu a confirmat OFICIAL, in direct la Sport.ro, mutarea la un club calificat in Europa League.

Dorinel Munteanu a negociat in ultimele zile cu rusii de la Kuban Krasnodar, echipa clasata pe locul 4 in ultimul sezon al ligii ruse, iar negocierile au ajuns la un punct comun, spune chiar fostul campion al Romaniei.

"Munca antrenorilor se vede pe teren si ma bucur ca sunt apreciat in Rusia, asa cum am fost apreciat si in Romania. Nu vreau sa discut despre salariul pe care il voi avea, cu asta se ocupa agentul meu. Ma bucur ca lumea este multumita de mine in Rusia.

In ca de cand am plecat de la Dinamo, am incercat sa imi creez o imagine cat mai buna in Rusia si cred ca intelegerea cu cei de la Kuban reflecta perfect acest lucru. Ma bucur ca si cei de la Mordovia m-au inteles, am avut o relatie buna si le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine; atat lor, cat si celor de la Dinamo, care m-au lasat sa plec la momentul potrivit.

Conducerea lui Kuban m-a asigurat ca imi va acorda incredere totala si mi-a oferit un contract pe 4 ani, la care nu ma asteptam, mai ales ca eun nu sunt un antrenor chiar atat de cunoscut in Rusia. A fost o oferta de nerefuzat pentru mine, insa nu pot dezvalui salariul.

Bugetul echipei va fi nelimitat pentru a acoperi posturile deficitare, dar Kubanul are acum un lot foarte echilibrat si voi analiza serios de ce jucatori avem nevoie pentru a progresa. Sigur ca ma gandesc sa aduc si jucatori din Romania, daca ei se vor plia pe strategia echipei si daca pot face fata la nivelul la care noi vom juca.

Sper sa confirm asteptarile conducatorilor de la Krasnodar, sa nu dezamagesc si sa am o relatie buna cu dansii. Eu am avut tot timpul incredere in mine.", a spus Dorinel Munteanu, in direct la Sport.ro

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT