Copos clarifica situatia de la Rapid: "Ne-am inteles, clubul va fi preluat de domnul Cristescu!" Cand este anuntata tranzactia si pentru ce suma:

George Copos a anuntat ca s-a inteles cu Nicolae Cristescu pentru cedarea clubului Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2013, 19:17
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2013, 22:28

UPDATE: George Copos spune ca s-a inteles cu Nicolae Cristescu si anunta ca tranzactia de cedare a clubului se va face in urmatoarele zile. Copos sustine ca suma pe care va trebui sa o plateasca noul investitor este de 4 milioane de euro.

"Rapidul va fi preluat de domnul Cristescu. Ne-am intalnit de cateva ori, este un om extraordinar si sunt sigur ca va realiza lucruri frumoase la aceasta echipa. Noi, cei din grupul Ana, ne vom retrage, iar ca sa aratam ca suntem de buna credinta ne vom asuma si un credit in valoare de 1,9 milioane de euro la banca. Dansul va avea de achitat aproximativ 4 milioane de euro, suma care reprezinta diverse datorii", a spus Copos pentru Mediafax.

Oficialul rapidist a mentionat ca semnarea actelor se va realiza in doua-trei zile. "Eu acum nu sunt in Bucuresti, sunt la mare, dar ma voi intoarce. Zilele urmatoare, probabil in doua-trei zile se vor semna si actele", a explicat actionarul rapidist.


Astazi, un apropiat al lui Nicolae Cristescu a anuntat ca negocierile au intrat in impas, din cauza pretentiilor financiare exagerate ale lui George Copos.

"La inceput au stabilit ca suma de vanzare sa fie undeva in jurul a sase milioane de euro. In conditiile acestea, Cristescu si asociatul lui, Adrian Zamfir, sunt gata sa preia Rapidul. Numai ca acum suma s-a triplat", a anuntat un apropiat al lui Nicolae Cristescu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies