BOMBA la Dinamo! Alexe a anuntat ca pleaca: "Am nevoie de o schimbare, sper sa ma inteleaga toata lumea!" Cele doua echipe cu care negociaza:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Iunie 2013, 14:44

	BOMBA la Dinamo! Alexe a anuntat ca pleaca: "Am nevoie de o schimbare, sper sa ma inteleaga toata lumea!" Cele doua echipe cu care negociaza:

Alexe isi anunta plecarea de la Dinamo.

"Este clar ca a fost cel mai bun sezon al meu ca si goluri marcate si ca si constanta in meciuri. Am marcat 15 goluri in campionat, doua in Cupa, contra echipelor bune. Este imbucurator pentru mine si asta ma face sa ma gandesc la mai mult. Sunt multe campionate care imi plac, insa in Anglia si in Italia ma vad cel mai bine.

M-am gandit mult ca ar fi momentul sa fac acest pas, pentru ca nu mai sunt un jucator tanar, asta-i clar si cred ca in momentul de fata sunt pregatit. Am jucat deja 5 sezoane la Dinamo, am inca 9 la echipele de juniori si la echipa a 2-a si cred ca si eu am nevoie de o schimbare si sper sa fiu inteles de toata lumea. Sper ca in urmatoarele zile sa se rezolve ceva", a declarat Alexe la Digi.

"Nu stiu, concret nu stiu daca este ceva, insa stiu ca sunt discutii si de asta sper ca si conducerea sa-mi dea drumul, sa fiu inteles, pentru ca este momentul meu. Sunt un jucator tanar si mi-as dori sa fac acest pas intr-un campionat puternic, sa cresc din ce in ce mai mult",
a mai afirmat atacantul dinamovist.

Alexe anunta ca echipa nu va fi din Romania pentru ca nu vrea sa joace la rivala lui Dinamo. "Da da, normal, in campionatul Romaniei Dinamo este clubul meu, unde am crescut, unde o sa am tot timpul sufletul.", a incheiat Alexe.

Lazio si Fulham sunt echipele care au insistat in ultimele saptamani pentru Marius Alexe.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT