GALERIE FOTO Theo Corbeanu, atacantul român din Premier League, a fost împrumutat de Wolverhampton Wanderers în Germania!

Theo Corbeanu Arminia Bielefeld Echipa Nationala Nationala Canadei Wolverhampton Wanderers Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 14:25
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 14:25

Fotbalistul care a jucat la selecționatele de juniori ale României are deja 7 meciuri și 2 goluri în tricoul reprezentativei de seniori a Canadei.

Theo Corbeanu, atacantul în vârstă de 20 de ani care a jucat la naționalele de juniori ale României și care la seniori a ales să reprezinte Canada (7 selecții și 2 goluri), a fost împrumutat de Wolverhampton Wanderers la Arminia Bielefeld, în 2. Bundesliga.

Anunțul oficial a fost făcut vineri seara, Corbeanu urmând să evolueze la nemți până în vara acestui an.

Theo Corbeanu are un meci în Premier League și a debutat cu gol la naționala Canadei

Legitimat la Wolverhampton din 2018, româno-canadianul a apucat să joace inclusiv într-un meci din Premier League (0-2 cu Tottenham în sezonul 2020-2021) și a fost împrumutat în ultimii ani la Sheffield Wednesday (League One), Milton Keynes Dons (League One) și Blackpool (Championship, liga secundă engleză în care a debutat în actualul sezon).

Fostul internațional român de juniori născut în Hamilton (Ontario) a debutat în 2021 cu gol la naționala de seniori a Canadei, pentru care deja a marcat de două ori în cele șapte partide, șase dintre acestea fiind întâlniri oficiale (preliminariile CM 2022 și CONCACAF Gold Cup 2021). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!