Confirmat! Rodrigo, transfer de milioane de euro în Anglia!

rodrigo gomes Premier League Wolverhampton Wanderers Anglia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 15:30
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 15:37

15.000.000 va fi suma de transfer pe care va trebui să o plătească clubul britanic.

Wolverhampton Wanderers a reușit să obțină semnătura internaționalului portughez sub 21 de ani, Rodrigo Gomes, legitimat la SC Braga, într-un transfer evaluat la 15 milioane de euro. 

Potrivit jurnalistului David Ornstein de la cotidianul The Athletic, clubul englez a învins concurența acerbă a celor de la Atlético Madrid pentru a-l aduce pe talentatul jucător în Premier League.

"Wolves a încheiat un acord cu Braga pentru a-l semna pe râvnitul winger Rodrigo Gomes. Contract va fi pe perioada de șase ani și internaționalul portughez de tineret va face vizita medicală la începutul săptămânii viitoare. #WWFC a învins o mulțime de cluburi, inclusiv Atletico Madrid" a fost anunțul jurnalistului sportiv David Ornstein, pe rețelele sociale.

Performanțele remarcabile de la Estoril

Rodrigo Gomes s-a evidențiat în sezonul trecut, când a fost împrumutat la Estoril, unde a marcat nouă goluri și a oferit opt pase decisive. Aceste performanțe impresionante l-au adus în atenția mai multor cluburi de top, însă Wolverhampton a fost cel care a reușit să finalizeze transferul.

Extrema dreaptă, în vârstă de 21 de ani, se va deplasa în Anglia la mijlocul săptămânii viitoare pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract pe termen lung cu Wolverhampton, valabil până în 2029, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!