Rusescu, gata de DEBUT in Primera! Intra cu Barcelona? Ce a anuntat antrenorul Sevillei dupa progresele facute de fostul stelist:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 07:17

	Rusescu, gata de DEBUT in Primera! Intra cu Barcelona? Ce a anuntat antrenorul Sevillei dupa progresele facute de fostul stelist:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Antrenorul Sevillei e impresionat de progresul lui Rusescu si a dezvaluit motivul pentru care romanul a ajuns nepregatit la echipa. Rusescu poate debuta in Primera impotriva Barcelonei, saptamana viitoare.

"Specialistii clubului au pus cap la cap un plan special pentru Rusescu. El s-a antrenat separat fata de restul echipei si acest lucru incepe sa isi arate rezultatele. Nu numai ca jucatorul roman s-a remarcat la antrenamentul de ieri, dar este mult mai rapid, mai rezistent si mai subtil in joc, pentru ca a ajuns la o forma fizica mai buna", spus antrenorul Unai Emery,

"Rusescu a fost primul din echipa care a terminat sezonul oficial, pentru ca Liga 1 din Romania s-a incheiat pe 28 mai. De aici vin carentele fizice pe care le-a avut", a mai spus Emery.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT