Rusescu, gata de DEBUT in Primera! Intra cu Barcelona? Ce a anuntat antrenorul Sevillei dupa progresele facute de fostul stelist:

Luni 09 Septembrie 2013, 07:17

	Rusescu, gata de DEBUT in Primera! Intra cu Barcelona? Ce a anuntat antrenorul Sevillei dupa progresele facute de fostul stelist:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Antrenorul Sevillei e impresionat de progresul lui Rusescu si a dezvaluit motivul pentru care romanul a ajuns nepregatit la echipa. Rusescu poate debuta in Primera impotriva Barcelonei, saptamana viitoare.

"Specialistii clubului au pus cap la cap un plan special pentru Rusescu. El s-a antrenat separat fata de restul echipei si acest lucru incepe sa isi arate rezultatele. Nu numai ca jucatorul roman s-a remarcat la antrenamentul de ieri, dar este mult mai rapid, mai rezistent si mai subtil in joc, pentru ca a ajuns la o forma fizica mai buna", spus antrenorul Unai Emery,

"Rusescu a fost primul din echipa care a terminat sezonul oficial, pentru ca Liga 1 din Romania s-a incheiat pe 28 mai. De aici vin carentele fizice pe care le-a avut", a mai spus Emery.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT