"Pa și la gară!" Ce a remarcat Raul Rusescu la duelul crucial al României cu Slovacia

Raul Rusescu EURO 2024 Romania EURO 2024 Raul Rusescu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 22:45
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 22:45

EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Ultimul meci al României din grupa de la EURO 2024 împotriva Slovaciei promite să fie unul plin de speculații și strategii tactice, dacă luăm în vedere că un rezultat de egalitate ar asigura calificarea ambelor echipe în optimile de finală. 

Acest scenariu a stârnit controverse în rândul jurnaliștilor, statisticienilor și fanilor fotbalului și mulți dintre aceștia au speculat că partida ar putea fi aranjată astfel încât ambele echipe să avanseze în fazele eliminatorii.

  • Raul Rusescu

Raul Rusescu: "Dacă în minutul 60 e 0-0, pa și la gară!"

Fostul internațional Raul Rusescu a analizat duelul cu Slovacia și este de părere că un egal ar fi un rezultat satisfăcător pentru ambele echipe. În opinia sa, România trebuie să-și cunoască foarte bine poziția la acest turneu final și să se concentreze pe obținerea punctului necesar pentru calificare, indiferent de modul în care acesta este obținut.

„Nu există așa ceva! Să spunem că se joacă un fotbal frumos și echipele își doresc să câștige, deși nu e necesar… În minutul 60, dacă e 0-0, 1-1 sau 2-2, crezi tu că vreo echipă mai vrea să riște să piardă locul asigurat în optimile de finală cu 4 puncte? Noi, slovacii și belgienii mergem 100% mai departe cu 4 puncte. Garantat! Dacă în minutul 60 e 0-0, pa și la gară! Suntem în optimi! Ce ne-a făcut moralitatea în ultimii 24 de ani? Unde suntem? De la Euro 2000 până în prezent… România are nevoie de rezultate. România are nevoie de un punct. Nu mă interesează cum îl obținem. Putem da mingile peste stadion, nu mă interesează”, a spus fostul internațional, într-o intervenție la GSP Live. 

9 prezențe sub tricoul naționalei are "Raul de Ghencea", meciuri în care a marcat un singur gol, în preliminariile EURO 2016, într-un meci împotriva Ungariei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!