Transformarea lui Rusescu la Sevilla! Atacantul a slabit mult dupa transferul de la Steaua! Cum arata acum: FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 18:17

	Transformarea lui Rusescu la Sevilla! Atacantul a slabit mult dupa transferul de la Steaua! Cum arata acum: FOTO

Raul Rusescu nu va mai fi poreclit 'Pufulete'. Golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut a slabit cateva kilograme bune dupa transferul la Sevilla.

Raul Rusescu e hotarat sa se impuna in echipa Sevillei si acest lucru este vizibil dupa efortul depus de atacantul roman pentru a slabi cateva kilograme. Jurnalistul spaniol Carlos Perez a postat pe Twitter poze de la antrenamentul de astazi iar diferentele sunt vizibile

"Raul a ajuns aici pe 28 mai, dar sunt unii jucatori care au nevoie de o perioada mai lunga de adaptare. A lucrat pe un plan special pentru a accelera recuperarea fizica. Am discutat cu specialisti si mi-au spus ca sunt unii jucatori care au nevoie de o perioada mai lunga decat altii pentru a intra in forma. Forma lui Raul va deveni mai buna. Chiar curand va ajunge la dispozitia antrenorului. Nu avem nimic de ascuns in privinta transferului sau, am fost acuzati de lucruri neadevarate. Perioada de transferuri s-a incheiat, Raul nu va pleca" declara directorul sportiv, Monchi, dupa egalul cu Malaga.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT