Raul Rusescu, sfat pentru Gigi Becali: "Eu l-aș fi păstrat!"

Raul Rusescu FCSB Gigi Becali Ovidiu Popescu Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 13:33
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 13:38

După 8 ani petrecuți la FCSB, Ovidiu Popescu (30 de ani) urmează să părăsească echipa roș-albastră.

Polivalentul fotbalist, capabil să joace atât la mijloc, cât și ca fundaș lateral sau stoper, și-a îndeplinit marele obiectiv de a câștiga titlul cu FCSB și este gata pentru o nouă provocare.

Sepsi OSK, având un admirator în patronul Laszlo Dioszegi, părea inițial să fie favorită pentru semnătura lui Popescu. Cu toate acestea, U Cluj a intrat și ea în cursa. Rămâne de văzut care dintre cele două echipe va reuși să-l convingă pe Popescu să semneze.

  • Raul Rusescu, pozitiv cu Covid-19! Fostul atacant al FCSB-ului, prins in focarul de la Clinceni

Performanțele lui Ovidiu Popescu

În acest sezon, Popescu a jucat 36 de meciuri pentru FCSB, în care a reușit să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. Deși nu a fost un titular constant, unde a avut concurență puternică la mijlocul terenului din partea lui Mihai Lixandru, Adrian Șut și Darius Olaru, Popescu și-a demonstrat utilitatea și versatilitatea.

Raul Rusescu: "Nu cred că e un fotbalist de lot mai bun decât el!"

Raul Rusescu, dublu campion cu FCSB în sezoanele 2012/13 și 2014/15, a ținut să evidențieze importanța lui Ovidiu Popescu pentru echipă și a sugerat că pierderea lui ar fi semnificativă pentru club.

"Ovidiu Popescu e foarte important pentru Steaua, e poate cel mai bun jucător de lot din campionatul nostru. E tipul de fotbalist util, pe care trebuie să-l ai în lot. Nu cred că e un fotbalist de lot mai bun decât el. Eu l-aș fi păstrat pe Ovidiu Popescu. Nu știm și ce-și dorește el, poate nu mai vrea el să rămână. Oricum, ar fi o pierdere importantă pentru FCSB", a declarat Rusescu , conform GSP.

Mihai Stoica: "Nu are rost să vorbesc"

"Ovidiu Popescu pleacă, dacă nu cumva a şi semnat. Nu, nu la Sepsi. În ţară. (n.r. Cu cine?) Nu la Sepsi. Nu are rost să vorbesc, poate că nu e adevărat", a spus recent Mihai Stoica, președintele CA al FCSB, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!