VIDEO: Rusescu a vrut sa RUPA TOT la primul meci dupa o luna de COSMAR! A ajuns in sfarsit TITULAR la Sevilla! Vezi ce faze a reusit

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 09:20

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Antrenorul Emery n-a fost multumit de conditia fizica a lui Rusescu si i-a transmis ca se va baza pe el doar in momentul in care testele vor arata ca e la nivelul exigentelor staff-ului medical.

Chiar daca a mai adus inca 3 atacanti, Sevilla conteaza pe Rusescu, asigura oficialii clubului. Fostul golgeter al Stelei a prins lista UEFA, iar ieri a fost titular in amicalul cu FC Cordoba, castigat de echipa lui cu 2-1. Rusescu a fost printre cei mai buni de pe teren, chiar daca nu a marcat in cele 71 de minute pe care le-a petrecut pe gazon. Putea primi si un penalty, dar s-a ales numai cu un cartonas galben pentru proteste din partea arbitrului, chiar daca faza a fost discutabila.

Transferat cu 2,2 milioane de euro de la Steaua in aceasta vara, Raul Rusescu a prins minute doar in doua partide oficiale la Sevilla, in dubla cu Mladost Podgorica din Europa League. In deplasarea din Muntenegru, Raul a reusit sa marcheze primele sale doua goluri pentru Sevilla.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT