Romario Benzar, despre situatia dramatica din Italia: "De o saptamana nu am mai vazut un om pe strada!" Mesajul romanului 

Romario Benzar, despre situatia dramatica din Italia: "De o saptamana nu am mai vazut un om pe strada!" Mesajul romanului 

Italia este cea mai afectata tara de pandemia de coronavirus la ora actuala. 

Locuitorii sunt izolati si nu au voie sa iasa pe strada. In aceeasi situatie se afla si fotbalistii romani care joaca in Italia, care nu isi pot parasi locuintele. 

Romario Benzar este unul dintre fotbalistii izolati, jucatorul roman se afla deja de 17 zile in izolare, alaturi de familia lui si a descris la Digi Sport situatia dramatica din Italia. 

"Avem deja 17 zile de cand stam in izolare. Situatia nu este deloc placuta. Cred ca am cel putin o saptamana de cand n-am mai vazut un om pe strada. Stau pe balcon si ma mai uit asa pe strada. Lumea este speriata, desi la inceput totul a fost privit ca pe o gluma. 

Ma joc cu copilul, ma antrenez. Am inceput sa fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu sa te pregatesti singur acasa. Imi este dor de fotbal, va dati seama, de antrenamente. Le transmit tuturor romanilor sa respecte regulile si sa stea in casa", a declarat Romario Benzar pentru Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Numărul de infectări în Capitală crește alarmant. De o lună, nu mai sunt locuri în spitalele Covid
BRAT

Modifică setările cookies