Stranieri

VIDEO | Moruțan și Cicâldău, eroi pentru Galatasaray. Românii au făcut show în egalul cu Kasimpasa

Galatasaray s-a deplasat la Kasimpasa pentru meciul din a treia etapă, încheiat la egalitate, 2-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 20:07
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 21:19

Kasimpasa 2-2 Galatasaray 

Final de meci! Galatasaray obține un punct în deplasarea de la Kasimpasa. Cicâldău și Moruțan au contribuit la cele două reușite ale echipei antrenată de Fatih Terim. 

  • Moruțan și Cicâldău, titulari pentru Galatasaray în deplasarea cu Kasimpasa! Ce număr va avea fostul jucător de la FCSB

Min. 72: Olimpiu Moruțan a fost scos din teren! 

Min. 66: GOL KASIMPASA! Bozok restabilește egalitatea!

Min. 46: Alex Cicâldău a fost schimbat la pauză! 

Min. 46: A început a doua repriză!

PAUZĂ

Min. 45+2: GOL KASIMPASA! Jorgensen a înscris din pasa lui Erdogan înainte de pauză. 

Min. 38: GOOOL GALATASARAY! Moruțan recuperează la marginea careului și șutează puternic, dar portarul e atent și respinge. Balonul ajunge la Akturkoglu, care înscrie fără probleme. 

Min. 32: GOOOOOL GALATASARAY! Moruțan primește în careu, își driblează un adversar și trimite în fața porții, acolo unde Cicâldău înscrie fără probleme! 

Min. 1: A început meciul! 

Galatasaray vrea să bifeze a treia victorie consecutivă, iar Fatih Terim a pregătit „surprize” mari pentru echipa de start. Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, transferat în urmă cu cinci zile, sunt titulari pentru meciul cu Kasimpasa. 

Cu această ocazie, turcii au dezvăluit și numărul cu care Moruțan va evolua în acest sezon, după ce Giovanni Becali a anunțat înainte de transfer că va vorbi cu antrenorul pentru a-i da numărul 10. Din echipa de start reiese că Moruțan va purta numărul 21. 

Salariu imens pentru Moruțan în Super Lig 
 

Transferul la Galatasaray îl îmbogățește pe Moruțan, care va avea un salariu ce poate ajunge până la un milion de euro, cu tot cu bonusuri, după cum a dezvăluit chiar Gigi Becali. 

„Ei au aflat de la televizor. Eu așa i-am spus lui Giovanni, că aveam 5 milioane de euro sigur de la Copenhaga, atunci au revenit și au dat 5 milioane 700 de mii de euro și Moruțan pleacă astăzi. 

Eu nu cred că jucătorului îi convine, Copenhaga îi dădea 450.000 de euro salariu, iar Galatasaray îi dă 800.000 de euro. Cu tot cu bonusuri, ajunge la 1 milion de euro”, a spus Becali.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies