Reacția antrenorului Parmei după criticile primite de Mihăilă: „Trebuie să își asume acest lucru!”

valentin mihaila enzo maresca Parma Serie B Stranieri Valentin Mihaila
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 21:01
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 21:08

Parma a reușit să câștige primul meci după o serie de șase meciuri consecutive fără victorie. 

Din articol

'Cruciații' s-au impus cu 2-1 în meciul cu Cittadella și au reușit să obțină prima victorie după o serie de șase meciuri consecutive în care au avut trei înfrângeri și trei remize. Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost lăsați pe banca de rezerve pentru partida din etapa cu numărul 10. 

Prestația celor doi din etapa trecută, cu Reggina, a fost extrem de criticată, fiind acuzați amândoi de egoism. Mai mult, Man și Mihăilă au primit și cele mai mici note, iar tehnicianul a decis să înceapă meciul cu Cittadella cu cei doi în postura de rezerve. 

  • Valentin Mihaila

Singurul care a prins minute în deplasare a fost Valentin Mihăilă, trimis în teren în minutul 71, când Parma conducea cu 2-0. Jucătorul român nu a reușit însă să se facă remarcat. 

Reacția lui Maresca

Deși nu a marcat sau nu a oferit o pasă de gol, Valentin Mihăilă are sprijinul antrenorului. Enzo Maresca a vorbit despre criticile primite de tânărul fotbalist și a punctat încă o dată că are încredere în el. 

„Mihăilă este printre jucătorii care ne oferă cel mai mult, cu Monza a avut multe ocazii și a fost criticat pentru că nu a profitat de ele. Ne-a oferit extrem de multe lucruri, dar este printre jucătorii care poate face diferența, astfel că trebuie să își asume responsabilitatea faptului că e un jucător important”, a spus Maresca pentru site-ul oficial al clubului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!