Italia

Man și Mihăilă, gata să strălucească pe noul stadion! Parma a primit aprobările pentru construirea unei super-arene

Parma nu se află în cea mai bună formă sportivă, însă poate da lovitura în ceea ce privește infrastructura.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:09
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:17

Echipa la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea beneficia de un nou stadion. În luna aprilie a acestui an, Parma a publicat un model grafic al unui nou stadion. Vorbim practic de o renovare a actualului stadion.

Astăzi, Consiliul Local din Parma a aprobat procesul-verbal prin care se solicită modernizarea. Practic, următorul pas este anunțarea proiectului și startul licitației, anunță Gazetta Di Parma.

  • Stadion Parma

Primarul Federico Pizzarotti a vorbit despre acest proiect: "Votul din Consiliu a fost un moment important, marcat de o transparență care de la început a caracterizat procesul de proiectare a noului stadion ”Tardini”. Mergem mai departe pentru a da cetățenilor un stadion în sfârșit modern și inovator, păstrând arhitectura locală și protecția mediului, ca cele mai moderne stadioane europene"

"Stadionul 'Ennio Tardini' a rămas în picioare de 100 de ani, un simbol al orașului Parma. Recent, am început demersurile pentru a ne asigura că va rămâne aici pentru încă un secol. Plănuim să facem o investiție majoră în stadion. Visăm să oferim Parmei un spațiu modern și multifuncțional.

Sunt mândru de acest proiect și abia aștept să ne susținem echipă pe 'noul Tardini', multe decenii de acum înainte", a fost mesajul lui Kyle Krause, patronul Parmei, potrivit site-ului oficial al clubului, în luna aprilie.

Modifică setările cookies