GALERIE FOTO „E inutil! Nervos și egoist!” Man și Mihăilă, făcuți praf de italieni după înfrângerea Parmei: „La fel de 'util' și el”

valentin mihaila Dennis Man Parma Serie B Stranieri Dennis Man
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 20:19
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 20:27

Reggina și Parma s-au întâlnit în etapa cu numărul 9 din Serie B, 2-1.

Parma a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie, iar situația 'cruciaților' nu este cea la care se așteptau fanii. Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari, însă nu au reușit să se facă remarcați într-un sens pozitiv. 

Deși au obișnuit să aibă prestații bune, cei doi români nu s-au regăsit în meciul cu Reggina, iar italienii nu au avut milă de ei, în ceea ce privește notarea lor și analiza prestațiilor. 

  • Valentin Mihaila

Dennis Man a văzut cartonașul galben în minutul 39, iar în minutul 66 a fost înlocuit cu Inglese. De cealaltă parte, și Valentin Mihăilă a fost avertizat de arbitru, în minutul 75, iar trei minute mai târziu a fost înlocuit. 

Critici dure și note mici pentru românii Parmei 

Astfel, presa din Italia nu i-a lăsat netaxați pe cei doi fotbaliști români, iar principalul lucru care a fost remarcat în cazul lor a fost atitudinea egoistă. 

Dennis Man a primit nota 4.5 din partea ParmaLive, cea mai mică notă a echipei, iar prestația sa a fost analizată în puține cuvinte, dar dure: „Nervos și egoist, deci e inutil!”

De cealaltă parte, Mihăilă a luat nota 5, iar italienii au avut o analiză similară și pentru el: „Mai puțin nervos decât Man, însă la fel de 'util'. Un moment în care se eliberează și șutează, dar asta e tot!”. 

Cei de la tuttomercatoweb i-au notat la fel pe Man și Mihăilă, iar în cazul primului, l-au numit egoist, în timp ce despre Mihăilă au punctat: „la fel ca Man, prea egoist și deloc util în mișcările echipei. E amintit pentru un singur șut!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!