Stranieri

„De la români vin singurele certitudini!” Man și Mihăilă, văzuți salvatorii Parmei în acest sezon 

Dennis Man și Valentin Mihăilă au decis să continue cu Parma și în Serie B. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 22:14
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 22:27

Parma a remizat cu Monza, 0-0, în a opta etapă din Serie B. Astfel, echipa celor doi români a ajuns la al cincilea meci fără victorie și se poziționează doar pe locul 12 în eșalonul secund. 

Tanner Krause a fost hotărât să îi păstreze pe Man (23 ani) și Mihăilă (21 ani) și în acest sezon pentru a forța revenirea în Serie A. Pe lângă cei doi jucători transferați din Liga 1, omul de afaceri american l-a convins și pe Gianluigi Buffon să revină la clubul pentru care a debutat în fotbal, însă Parma este departe de locurile fruntașe. 

Jurnaliștii de la parmalive.com sunt de părere că reconstrucția echipei ar trebui să pornească de la Mihăilă și Man, singurii jucători care au confirmat pentru clubul italian. 

La Parma ar trebui un restart, iar punctul de pornire ar fi exuberanța lui Valentin Mihăilă, vivacitatea și faptul că pune mereu în pericol poarta adversă.

De la români vin singurele certitudini. De la Dennis Man, cel care a rămas în pofida tentației de a juca în Serie A, și de la Mihăilă, care arată atâta calitate în joc.

Acea transversală din ultimul meci, cel cu Monza, încă mai trepidează. Poate dacă ar fi marcat, deznodământul ar fi fost altul. Dar în fotbal ceea ce contează e golul. Dar de la certitudinea celor doi români ar trebui să se construiască jocul Parmei, altfel echipa riscă să rămână departe de locurile fruntașe”, scriu jurnaliștii de la parmalive.com.

Modifică setările cookies