Stranieri

Mihăilă vs Buffon, în cel mai tare duel de 'piatră, hârtie, foarfece'! Imagini de senzație din vestiarul Parmei! Cine a câștigat

Gianluigi Buffon (42 ani) a semnat cu Parma după despărțirea de Juventus. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 20:26
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 20:31

Legendarul portar italian s-a întors 'acasă', după mai bine de 20 de ani de la despărțirea de Parma. Buffon a semnat din postura de jucător liber de contract și a fost adus de șefii 'cruciaților' pentru a-i îndruma pe tinerii jucători din echipă, dar și pentru a ajuta la revenirea în Serie A. 

Buffon s-a integrat rapid înapoi în echipa din care fac parte Valentin Mihăilă și Dennis Man, însă situația Parmei nu este tocmai bună, fiind în plin proces de schimbare. Echipa lui Maresca se află pe locul 12 în Serie B și vine după două egaluri și două înfrângeri. 

  • Valentin Mihăilă vs Gianluigi Buffon

Atmosferă de vis în vestiar

Cu toate astea, jucătorii nu se lasă afectați, iar în momentele de pauză, reușesc să se distreze împreună, după cum a demonstrat încă o dată căpitanul echipei. Buffon a pus pe rețelele de socializare un clip, în care apar toți fotbaliștii Parmei, în timpul unui joc de 'piatră, hârtie, foarfece'.

Adversarul portarului în acel moment era chiar Valentin Mihăilă, care nu a avut nicio șansă în fața mult mai experimentatului coleg. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies