Mesajul antrenorului Parmei pentru Dennis Man: „Asta trebuie să facă!”

Dennis Man Parma Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 22:04
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 22:51

Adus la Parma pentru a face diferența, Dennis Man a stârnit furia fanilor după prestația ștearsă din etapa trecută, în înfrângerea de pe terenul lui Reggina, scor 2-1.

Enzo Maresca, antrenorul celor de la Parma, a vorbit înaintea duelului cu Cittadella, susținând că Dennis Man ar trebui să se numere meci de meci printre jucătorii care fac diferența în favoarea Parmei.

„Man face parte din grupul de jucători care ar trebui să facă diferența și, mai presus de toate, să-și asume o responsabilitate pe umerii lor. Acest lucru este valabil și pentru jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu este vorba despre a spune, ci despre a face asta”, a susținut Enzo Maresca, potrivit site-ului oficial al „cruciaților”.

Situația lui Man la Parma, destul de complicată: "Nu e vorba doar despre ce vrem noi”

Parma nu trece printr-o perioadă foarte bună, aflându-se pe locul 15 în Serie B.

Dennis Man a evoluat doar în șapte meciuri pentru formația italiană în acest sezon, din cauză că a fost infectat cu COVID-19, însă pentru jucătorul român există interes pentru un transfer în iarnă. 

Impresarul jucătorului român a explicat care este situația actuală a lui Dennis Man și care sunt planurile de viitor în ceea ce îl privește, ținând cont de faptul că echipa la care evoluează nu are rezultate satisfăcătoare. (Citește mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!