Liga 1

CFR Cluj - Farul Constanța 1-0 | 5 din 5 pentru Șumudică la CFR. Prima înfrângerea pentru Hagi în acest sezon 

CFR Cluj a bifat al cincilea succes în Liga 1 după victoria cu Farul Constanța, 1-0. 

Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 21:05
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 00:13

CFR Cluj - Farul Constanța 1-0 

 

  • CFR Cluj - Farul, LIVE TEXT, de la 21:45 | Duel stelar pe bancă între Șumudică și Hagi

Min. 90+4: Ocazie Farul! De Nooijer îl găsește ideal pe George Ganea în careu, dar atacantul ratează singur cu Bălgrădean și ratează șansa de a egala. 

Min. 61: Ocazie Farul! Pitu îl încearcă pe Bălgrădean cu un șut de la 25 de metri, dar portarul clujenilor este pe fază și reține mingea.

Min. 46: A început repriza a doua. 

Pauză.

Min. 45: Ocazie CFR! Mingea respinsă de Larie ajunge la Rodriguez. Argentinianul șutează din afara careului, iar balonul lovește bara. 

Min. 42: Ocazie CFR! Petrila îl lansează pe Deac, iar mijlocașul clujenilor încearcă să salte mingea peste Aioani. Însă execuția acestuia trece pe lângă poarta Farului.

Min. 36: GOL CFR! Manea șutează puternic de la marginea careului, iar Aioani scapă mingea. Debeljuh este pe fază și reușește să deschidă scorul!

Min.14: Ocazie Farul! De Nooijer este servit ideal de Betancor în fața porții, dar fundașul stânga trimite peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 6: Ocazie CFR! Petrila trece ușor de Dussaut, dar Aioani este la post și reține centrarea.

Min 1: A început meciul.


Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici - Rodriguez, Sigurjonsson, C. Deac - Petrila, Debeljuh, Chipciu

Farul Constanța: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer - Pires, Mladen, Artean - Chițu, Betancor, Pitu

Partida dintre CFR Cluj și Farul se anunță una spectaculoasă, mai ales prin prisma faptului că cele două formații au doi antrenori pe bancă care au filosofii de joc ofensive, iar asta ar putea fi o mică garanție a spectacolului pe care am putea să-l vedem pe gazon.

Ardelenii vin după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League, însă vor să-și aline tristețea cu a cincea victorie consecutivă în Liga 1, din tot atâtea meciuri. În față le vor sta elevii ”Regelui”. Farul este neînvinsă în primele patru etape, două victorii și două remize.

Gică Hagi nu va putea da indicații de pe bancă la meciul contra clujenilor, din cauza suspendării de două runde primite în urma incidentelor de la partida cu Sepsi.

Modifică setările cookies