Stranieri

Oferta COLOSALA pentru Cosmin Olaroiu! Poate intra in topul celor mai bine platiti antrenori din lume! Ce salariu de 8 cifre i-a fost oferit

Olaroiu mai are contract aproape un an cu actuala echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Decembrie 2018, 16:26
Data actualizarii: Miercuri 26 Decembrie 2018, 16:55

Antrenorul roman este tentat sa plece de la Jiangsu Suning - a primit o oferta colosala din Arabia Saudita de la Al Nasr Riyad! Acestia ii ofera 12 milioane de dolari salariu pe 18 luni! De 7 ori campioana in Arabia Saudita, Al Nasr i-a mai avut antrenori pe Ilie Balaci, Mircea Rednic, Walter Zenga, Rene Higuita sau Fabio Cannavaro.

Olaroiu a dezvaluit ca i-a fost propusa si prelungirea contractului cu actuala echipa.

"Clubul a fost multumit de progresul echipei, nu s-a investit asa cum s-a spus pe aici, 300 de milioane sau aberatiile astea. Nu eram o echip de top si nu aveam obiective pe care le-au inventat unii. Nu s-a pus problema sa ne dea afara, asa cum s-a vehiculat, niciodata. Dimpotriva, ni s-a propus prelungirea contractului. Noi mai avem contract pana în noiembrie 2019. Vom vedea daca voi prelungi, trebuie sa existe o oferta si le voi da un raspuns"
a spus Cosmin Olaroiu la Telekom Sport.

La Al Nasr joaca fostul portar de la Liverpool si Feyenoord, Brad Jones, Ahmed Musa (fost jucator la Leicester) sau Noureddine Amrabat, fost jucator la PSV, Galata, Malaga sau Watford.

Modifică setările cookies