NE-BU-NI-E! Dan Petrescu ajunge la 65 de milioane de euro cheltuite intr-o vara! Dinamo cumpara inca TREI jucatori DINAMITA! Lovitura data rivalilor:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 09:15

	NE-BU-NI-E! Dan Petrescu ajunge la 65 de milioane de euro cheltuite intr-o vara! Dinamo cumpara inca TREI jucatori DINAMITA! Lovitura data rivalilor:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Dinamo Moscova, echipa antrenata de Dan Petrescu, a transferat doar gratis pana in urma cu o saptamana, sefii clubului anuntand ca situatia financiara nu le permite sa aduca decat jucatori liberi de contract. Anuntul facut, insa, de patronul lui Anji, Suleyman Kerimov, ca isi va retrage sprijinul financiar de la echipa din Dagestan si va vinde toti jucatorii, i-a innebunit pe rivalii de la Dinamo, Spartak sau Lokomotiv, care au inceput sa dea atacul la vedetele de zeci de milioane.

Campionul transferurilor facute a devenit, in doar o saptamana, Dan Petrescu, care va inregimenta astazi inca 3 jucatori ai deja fostilor miliardari ai Europei, dupa ce saptamana trecuta i-a prezentat pe Kokorin, Denisov si Zhirkov, noteaza rusii de la Sport Express.

Potrivit presei ruse, Dinamo va plati zilele acestea 18 milioane de euro in schimbul lui Christopher Samba, Vladimir Gabulov si Alexey Ionov.

Daca al doilea dintre ei este un fost fotbalist al echipei moscovite, cumparat in 2011 de Anji, Alexey Ionov este o mai veche cunostinta a antrenorului roman, acesta cumparandu-l la Kuban Krasnodar, la inceputul sezonului 2012/2013.

Printre vedetele care vor mai ramane la Anji se numara doar Eto'o, Lacina Traore si Juciliei, niciunul dintre ei neprimind pana acum o oferta pe placul oficialilor din Dagestan. Presa din Dagestan si de la Moscova anunta, insa, ca Napoli, Inter si Chelsea poarta negocieri pentru cei 3 fotbalisti.

8.500 de bucureşteni s-au înscris pentru testarea gratuită pentru Covid-19
BRAT