Anzhi Makhachkala Nicolae Stanciu Paul Anton Roberto Carlos Samuel Eto o Fotbal extern

Echipa ”cea mai bogată din lume” a făcut show la ultimul meci înainte de desființare!

Anzhi Makhachkala, cândva o forță în campionatul Rusiei, formație la care au jucat Eto'o, Roberto Carlos, Nicolae Stanciu sau Paul Anton, nu a primit licența pentru liga a treia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 09:35
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 09:37

Clubul Anzhi Makhachkala, cândva o forță în fotbalul din Rusia, a jucat duminică ultimul meci înainte de a fi desființat după ce nu a primit licența pentru viitorul sezon al ligii a treia!

În etapa finală din FNL2 (eșalonul trei al Rusiei), Anzhi a spulberat-o cu 4-0 în deplasare pe Rotor Volgograd 2, eroul partidei fiind Razhab Magomedov, autor al unui hat-trick.

Eto'o primea la Anzhi un salariu anual de 10 milioane de euro

Samuel Eto'o (care primea la Makhachkala un salariu de 10 milioane de euro pe sezon), Roberto Carlos, Lassana Diarra sau Willian s-au numărat printre jucătorii de top care au evoluat la Anzhi, alături de antrenorul Guus Hiddink.

La echipa din Rusia, la un moment dat considerată cea mai bogată din lume, au jucat și internaționalii români Nicolae ”Nae” Stanciu (între 2002 și 2003) și Paul Anton (în 2018).

”Credem că acesta nu este sfârșitul. Credem că, la un moment dat, Anzhi va reveni. Într-o bună zi această stea va străluci din nou”, a precizat clubul din Makhachkala într-un comunicat oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!