Polonezii s-au resemnat dupa 2-2 cu Steaua: "In cele din urma s-a calificat echipa mai buna!" Unde a fost Steaua SUPERIOARA:

Miercuri 28 August 2013, 07:45
Polonezii s-au resemnat dupa 2-2 cu Steaua: "In cele din urma s-a calificat echipa mai buna!" Unde a fost Steaua SUPERIOARA:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"In mintea mea, eu nu cred ca am pierdut acest meci. Primul gol a venit dupa o situatie «unu la unu , in care jucatorul Stelei a depaşit fundaşul nostru, iar al doilea a venit dupa o greşeala a noastra la mijlocul terenului. Abia dupa aceea am jucat foarte dur. Adversarii noştri au fost mai relaxati şi noi am inceput cursa de urmarire. Steaua ştia insa ca are un avantaj enorm in fata noastra.

Daca este sa privim per ansamblu, dupa dubla manşa s-a calificat echipa mai buna. Ei au mult mai mult potential fata de noi, se vede cu ochiul liber calitatea pe care o au. Trebuie totuşi sa analizam ceea ce am facut bun in ultimul an. Dupa 12 ani de confruntari europene, vom fi o echipa mai buna", a spus Jan Urban dupa meci.

Citeste si:
Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT