Moruțan are zilele numărate la Galatasaray! Noul director sportiv al turcilor vrea să scape de român! Posibila destinație

Olimpiu Morutan FCSB Galatasaray Pasquale Sensibile Stranieri Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 08:36
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 08:47

Fostul mijlocaș ofensiv al FCSB-ului nu mai este pe placul conducerii lui Galatasaray.

Olimpiu Moruțan (22 ani) a ajuns la Galatasaray în vara lui 2021. Atunci, Fatih Terim i-a plătit lui Gigi Becali 4,3 milioane de euro pentru jucător său, plus bonusuri de performanță de 1,5 milioane de euro. Doar că evoluțiile mijlocașului ofensiv au fost oscilante, iar odată cu plecarea antrenorului turc de la echipă, a început să nu mai prindă primul 11. 

Noul director sportiv al Galatei nu este încântat de Moruțan

În această săptămână, Galatasaray l-a numit pe Pasquale Sensibile în fucția de director sportiv, iar Fotospor susține că acesta ar dori să renunțe la Olimpiu Moruțan. După ce l-a urmărit în mai multe partide, oficialul italian nu a fost convins de prestațiile mijlocașului în tricoul echipei din Istanbul și dorește să-l împrumute din vara lui 2022, conform aceleiași surse. 

Posibila destinație găsite de Pasquale Sensibile pentru fotbalistul român este Pogon Szczecin, echipa care după 22 de etape se află pe primul loc în campionatul Poloniei și se luptă pentru a obține un titlu istoric la finalul sezonului.

De altfel, potrivit publicației din Turcia, Moruțan nu va face parte din lotul lui Domenec Torrent pentru deplasarea cu Goztepe, de luni, 21 februarie, meci contând pentru etapa a 26-a din campionat. 

În cele 28 de meciuri bifate pentru clubul din Istanbul, fostul jucător al FCSB-ului a marcat 3 goluri și a oferit 5 pase decisive. Iar românul nu a putut împiedica declinul lui Galatasaray, care se află într-o situația dramatică, și ocupă locul 15 în Super League, cu 29 de puncte, după 25 de etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!