Edi Iordănescu știe de ce nu s-a impus Moruțan la Galatasaray: „Plecarea lui a coincis cu acel moment!”

Olimpiu Morutan edi iordanescu Galatasaray Stranieri Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 21:37
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 21:49

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost cedat în această vară de FCSB, la Galatasaray, însă jucătorul de bandă nu s-a impus la echipa turcă.

Edi Iordănescu este convins că dacă Moruțan ar fi plecat după câteva luni sub comanda sa, ar fi avut mai multe șanse de a se impune în Turcia, deoarece ar fi fost mai bine pregătit.

„Cum am semnat cu FCSB, la o săptămână a plecat Moruţan. O ofertă bună pentru el, pentru club. Când a aflat de ofertă, a venit la mine în cameră, am discutat şi l-am înţeles.

Iordănescu: „Dacă ar fi lucrat cu mine, pleca mai pregătit!”

Dar dacă aveam posibilitatea să lucrez cu el şase luni, un an de zile, ar fi plecat mult mai pregătit la Galatasaray, nu mai traversa perioadele pe care le traversează şi nu se mai punea problema, cum s-a tot vorbit în spaţiul public, de împrumutul lui înapoi. 

Mai avea multe lucruri de pus la punct la mentalitate, la implicare, la disciplină, la viaţa extrasportivă, la personalitatea lui, la psihicul lui. Nu era pregătit pentru această mutare, dar a plecat în baza talentului lui”, a declarat Edi Iordănescu la Telekom Sport.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt.com

21 de meciuri a disputat Moruțan pentru Galatasaray, în SuperLiga, reușind să marcheze trei goluri și să ofere trei pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!