Stranieri

Moruțan și Cicâldău, nemulțumiți cu noul antrenor! Promisiunea conducerii după ședința avută cu românii  

Situația devine complicată pentru cei doi jucători români de la Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:14
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:19

Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) au fost transferați în vara lui 2021 de Galatasaray. Fatih Terim (68 ani) a fost sedus de prestațiile românilor și a plătit 11 milioane pe cei doi. 

Însă, evoluțiile jucătorilor au fost oscilante, iar antrenorul turc a plecat de la Galatasaray la începutul lui 2022, după o serie dezastruoasă de rezultate. Iar odată cu plecarea lui Terim de la gruparea din Istanbul, au început și nemulțumirile pentru cei doi români. 

Noul antrenor nu a mizat pe cei doi români

În mandatatul lui Domenec Torrent (59 ani), Moruțan a bifat doar 85 de minute în ultimele 5 meciuri, în timp ce Cidâlău a fost integralist într-o singură partidă. Conform, Aksam, cei doi s-au plâns conducerii pentru puținele minute prinse sub comanda tehnicianului spaniol. 

Pentru a-și asigura investiția de 11 milioane de euro, șefii lui Galatasaray au de gând să remedieze acest aspect și să-l convingă pe Domenec Torrent să le mai acorde o șansă pentru a-și recâștiga posturile de titulari. 

Atât Moruțan, cât și Cicâldău au bifat 28 de prezențe pentru clubul din Istanbul în acest sezon, în care fostul jucător al FCSB-ului a marcat de 3 ori și a oferit 5 pase decisive, în timp ce mijlocașul format de Gică Hagi a izbutit să înscrie de 5 ori și a livrat 2 assist-uri. 

Modifică setările cookies