Moruțan și Cicâldău, nemulțumiți cu noul antrenor! Promisiunea conducerii după ședința avută cu românii  

Galatasaray Alexandru Cicaldau Domenec Torrent Fatih Terim Olimpiu Morutan Stranieri Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:14
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:19

Situația devine complicată pentru cei doi jucători români de la Galatasaray.

Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) au fost transferați în vara lui 2021 de Galatasaray. Fatih Terim (68 ani) a fost sedus de prestațiile românilor și a plătit 11 milioane pe cei doi. 

Însă, evoluțiile jucătorilor au fost oscilante, iar antrenorul turc a plecat de la Galatasaray la începutul lui 2022, după o serie dezastruoasă de rezultate. Iar odată cu plecarea lui Terim de la gruparea din Istanbul, au început și nemulțumirile pentru cei doi români. 

Noul antrenor nu a mizat pe cei doi români

În mandatatul lui Domenec Torrent (59 ani), Moruțan a bifat doar 85 de minute în ultimele 5 meciuri, în timp ce Cidâlău a fost integralist într-o singură partidă. Conform, Aksam, cei doi s-au plâns conducerii pentru puținele minute prinse sub comanda tehnicianului spaniol. 

Pentru a-și asigura investiția de 11 milioane de euro, șefii lui Galatasaray au de gând să remedieze acest aspect și să-l convingă pe Domenec Torrent să le mai acorde o șansă pentru a-și recâștiga posturile de titulari. 

Atât Moruțan, cât și Cicâldău au bifat 28 de prezențe pentru clubul din Istanbul în acest sezon, în care fostul jucător al FCSB-ului a marcat de 3 ori și a oferit 5 pase decisive, în timp ce mijlocașul format de Gică Hagi a izbutit să înscrie de 5 ori și a livrat 2 assist-uri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!