Maghiarii de la Mol Vidi au raspuns imediat acuzatiilor lui Cosmin Contra! Care este situatia lui Adrian Rus, fundasul dorit de FCSB

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2019, 15:44

	Maghiarii de la Mol Vidi au raspuns imediat acuzatiilor lui Cosmin Contra! Care este situatia lui Adrian Rus, fundasul dorit de FCSB

Selectionerul nationalei a dezvaluit miercuri seara ca Adrian Rus a fost trimis la echipa secunda pentru ca a fost convocat la nationala Romaniei!

Mol Vidi a emis astazi un comunicat oficial prin care dezminte ca l-a pedepsit in vreun fel pe Adrian Rus pentru refuzul acestuia de a merge la nationala Ungariei, alegand sa joace pentru Romania. "Rus face parte din prima echipa a clubului si nu exista nici cea mai mica intentie de a-l pedepsi sau de a pune presiune pe el.

Mol Fehérvár FC este mandra ca jucatorii straini sa fie convocati la echipa nationala" au precizat pe site-ul oficial al clubului. Ei au mai spus ca Rus a fost doar unul dintre jucatorii care au aparut la echipa secunda a clubului, acest lucru nefiind o consecinta negativa a vreunei decizii. In afara lui Rus, Molanov, Musliu sau Nikolov au fost recent la echipa de rezerve a lui Mol Vidi.

Adrian Rus a dezvaluit pentru Pro TV ca isi doreste sa ramana la clubul maghiar cu care a semnat in luna iunie.

Rezultatele testelor gorjenilor care au intrat în contactul cu pacientul 1. Starea tânărului infectat
BRAT