Daniel Boloca Echipa Nationala Fabio Grosso Frosinone Serie B Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Încă un meci memorabil al lui Daniel Boloca, tricolorul cu 6 minute la națională, pentru liderul din Serie B: ”Îl găsești peste tot, și-a copleșit adversarii”

Frosinone, echipa mijlocașului român, a câștigat clar derby-ul din deplasare cu Reggina, formația de pe locul al doilea, scor 3-0.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 12:40
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 12:40

Daniel Boloca, mijlocașul central în vârstă de 23 de ani care a prins doar 6 minute în ultimele 4 meciuri ale naționalei României din septembrie și noiembrie, a primit în presa italiană cea mai mare notă din derby-ul jucat joi în Serie B.

Frosinone, liderul campionatului, la care Boloca a fost integralist, a câștigat clar cu 3-0 în deplasare partida cu Reggina, formația de pe locul al doilea.

Publicația locală Frosinone Today i-a dat 7,5 și a explicat: ”Clasă și cantitate în serviciul lui Frosinone. Împreună cu coechipierii și-a copleșit adversarii la mijlocul terenului”.

Tuttomercatoweb despre Daniel Boloca: ”Este cel care înclină balanța în jocul echipei lui Fabio Grosso”

Tuttomercatoweb l-a notat pe român cu 7: ”Boloca e pretutindeni. Este cel care înclină balanța în jocul echipei lui Fabio Grosso, îl găsești peste tot. Contribuția sa este fundamentală, printre cele mai bune de pe teren”.

Atât Frosinone (locul 1, 35 de puncte), cât și Reggina (locul 2, 29 de puncte) sunt antrenate de doi foști campioni mondiali cu naționala Italiei în 2006: Fabio Grosso și, respectiv, Filippo ”Pippo” Inzaghi.

Daniel Boloca la naționala lui Edward Iordănescu

La națională, Daniel Boloca a fost convocat în premieră în luna septembrie, pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor: nu a prins însă lotul în 1-1 cu Finlanda și a rămas pe banca de rezerve în 4-1 cu Bosnia și Herțegovina.

În amicalele din noiembrie, mijlocașul central a jucat ultimele șase minute din România - Slovenia 1-2 și a rămas din nou pe banca de rezerve în 5-0 cu Republica Moldova.

Foto: Frosinone Calcio

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!