Daniel Boloca Echipa Nationala Fabio Grosso Frosinone Serie A Stranieri

GALERIE FOTO Românul ignorat de toți selecționerii și antrenat de un campion mondial, dorit de 4 echipe din Serie A! Clubul îi refuză transferul

Daniel Boloca a impresionat prin constanța sa la Frosinone în ultimul sezon din Serie B și este acum pe lista celor de la Sampdoria, Sassuolo, Torino și Hellas Verona.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 15:00
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 15:00

Româno-italianul Daniel Boloca (23 de ani), unul dintre cei mai constanți jucători ai lui Frosinone în ultimul sezon din Serie B (36 de meciuri, dintre care 30 ca titular, și 1 gol), are numeroase oferte din Serie A, însă clubul refuză să-l vândă!

Boloca are contract cu Frosinone până în vara lui 2025, iar poziția conducătorilor ”canarilor” este, cel puțin în acest moment, de a nu-l pune ”pe piață” pe mijlocașul central.

Sampdoria, Sassuolo, Torino și Hellas Verona sunt grupările din Serie A interesate de transferul românului născut în Italia. 

Edward Iordănescu l-a convocat doar pe lista preliminară de la națională

Zilele trecute, președintele lui Frosinone, Maurizio Stirpe, și directorul sportiv Guido Angelozzi au atins subiectul transferurilor la și de la echipă: a fost oficializată inclusiv o colaborare cu Sassuolo, care va trimite trei tineri jucători la echipa din Serie B, însă nu s-a pomenit nimic despre eventuala trecere inversă a lui Boloca.

Mijlocașul central a fost ignorat de toți selecționerii recenți ai naționalei României, el ”bifând” doar o convocare preliminară din partea lui Edward Iordănescu, care ulterior a renunțat la Boloca.

Daniel Boloca este antrenat la Frosinone de fostul campion mondial Fabio Grosso

La echipa de club, antrenorul Fabio Grosso (campion mondial cu naționala Italiei în 2006) îl consideră pe Daniel un jucător-cheie, care este ”bătut în cuie” în linia mediană.

Grosso insistă în aceste zile pentru transferul revelației din Serie D, Kalifa Kujabi, un gambian de 22 de ani de la SEF Torres care și el evoluează pe postul de mijlocaș central, dar care va fi încercat într-o poziție mai ofensivă tocmai ca urmare a statutului lui Boloca.

Surse: Sampdoria News, Ciociaria Oggi, L'Inchiesta

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!