Daniel Boloca Echipa Nationala edward iordanescu Fabio Grosso Frosinone Stranieri

VIDEO Tricolorul căruia Iordănescu i-a dat doar 6 minute în 4 meciuri, lider în Serie B: ”Măiestrie, calitate, omul de pretutindeni”

Daniel Boloca a făcut duminică un nou meci excelent la Frosinone, în 2-2 cu Cagliari din ultima etapă.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 10:18
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 10:39

Convocat de selecționerul Edward Iordănescu pentru ultimele patru meciuri ale naționalei din acest an, în care însă nu a bifat decât șase minute în 1-2 cu Slovenia (debutul său pentru România), Daniel Boloca (23 de ani) continuă să fie lăudat în Italia pentru prestațiile sale de la Frosinone, liderul din Serie B.

În ultima etapă, cea cu numărul 14, în 2-2 acasă cu Cagliari (oaspeții au egalat în minutul 90+5 din penalty!), mijlocașul central a fost din nou printre cei mai buni de pe teren la echipa lui Fabio Grosso, campionul mondial din 2006 care chiar astăzi împlinește 45 de ani.

Tuttomercatoweb despre Daniel Boloca: ”Omul de bază și omul de pretutindeni”

Tuttomercatoweb i-a dat nota 6,5 lui Daniel Boloca și a detaliat:

”A manevrat cu măiestrie mai multe mingi, fie în stânga, fie în dreapta. De asemenea, s-a descurcat bine ca închizător, recuperând destule baloane. 

A urcat și în careu și a fost aproape de a marca. Omul de bază și omul de pretutindeni”.

Tutto Frosinone despre Daniel Boloca: ”Omniprezent în toate zonele terenului”

Pianeta Serie B i-a dat cea mai mare notă lui Boloca, 7,5 (”Omul de peste tot, și cu ce tehnică!”), la fel și publicația locală Tutto Frosinone, unde românul a primit 7: 

”Prestație frumoasă la mijloc, unde s-a remarcat prin calitatea sa în ambele faze de joc. Omniprezent în toate zonele terenului”.

Frosinone, lider în Serie B cu 5 puncte avans

După acest 2-2 (goluri Marcus Rohden 32 și Roberto Insigne 67, respectiv Zito Luvumbo 14 și Gianluca Lapadula 90+5 - din penalty), Frosinone rămâne lider în Serie B, cu 31 de puncte.

Echipa antrenată de Fabio Grosso este urmată de Reggina (26 de puncte) și Genoa (23 de puncte), echipa unde Radu Drăgușin și George Pușcaș au dezamăgit în ultima etapă.

Daniel Boloca la naționala lui Edward Iordănescu

La națională, Daniel Boloca a fost convocat în premieră în luna septembrie, pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor: nu a prins însă lotul în 1-1 cu Finlanda și a rămas pe banca de rezerve în 4-1 cu Bosnia și Herțegovina.

În amicalele din noiembrie, mijlocașul central a jucat ultimele șase minute din România - Slovenia 1-2 și a rămas din nou pe banca de rezerve în 5-0 cu Republica Moldova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!