Fabio Grosso Olympique Lyon Olympique Marseille Franta Fabio Grosso, antrenor Olympique Lyon/sursa foto: Instagram

FOTO Mesajul special al lui Fabio Grosso, după ce a fost rănit grav în urma atacului fanilor lui OM asupra autocarului lui Lyon

Scene incredibile s-au petrecut înaintea derby-ului de tradiție din Ligue 1, dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 21:08
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 21:18

Autocarul care aducea echipa lui Olympique Lyon la stadionul Velodrome, pentru meciul cu Olympique Marseille, a fost atacat cu pietre duminică, de către suporterii gazdelor. Geamurile vehiculului au fost sparte, iar antrenorul Fabio Grosso a fost rănit la faţă.

  • ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional puternic!

Mesajul lui Fabio Grosso, tehnicianul lui Olympique Lyon

La câteva zile după tragicul eveniment, italianul a transmis un mesaj pe contul de Instagram. "Ceea ce s-a întâmplat duminică seara ar fi putut să fie o tragedie.

Sper din tot sufletul că această situație va servi drept lecție pentru viitorul nostru. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru. Haide OL... Mereu!", a scris tehnicianul italian. 

Reacția oficialilor lui Lyon, după incidentele de la Marseille

La scurt timp după incident, patronul echipei a oferit detalii despre după clipele teribile prin care antrenorul a trecut în drumul spre stadion. 

"Sunt scene șocante, am văzut cum îi sângera fața. Și sigur nu a fost vorba doar de cioburi, trebuie să fi fost un impact puternic. Nu prea este lucid.

Nici măcar nu poate vorbi. Încă mai are cioburi pe față. Sunt foarte nervos! Eu, jucătorii și antrenorul ne-am pregătit pentru seara asta și lumea voia să vadă meciul", a spus John Textor, conform L'Equipe, la momentul respectiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!