Idolul SURPRIZA al lui Ianis din Generatia de Aur! "M-a uimit! De el mi-a placut cel mai mult!" Cine l-a devansat pe Gica Hagi in top

Idolul SURPRIZA al lui Ianis din Generatia de Aur! "M-a uimit! De el mi-a placut cel mai mult!" Cine l-a devansat pe Gica Hagi in top

Ianis Hagi are un favorit din Generatia de Aur si acela nu este tatal lui.

Dorinel Munteanu (51 de ani) este preferatul lui Ianis din Generatia de Aur. Decarul echipei nationale spune ca a ramas uimit de capacitatea de efort de care dadea dovada Dorinel Munteanu si spune ca dupa un studiu amanuntit el este preferatul lui.

"Da, ii stiam pe toti in mare si ce imi mai spunea si tata de ei, dar cine mi-a placut cel mai mult a fost Dorinel Munteanu. Am ramas uimit cat alerga, mai ales la Campionatul Mondial din '94. Si nu neaparat defensiv, dar si ofensiv cat aducea echipei. Chiar mi-a placut foarte mult si stiam, mi-a zis tata ca a fost un '8' care facea de toate, dar pana nu il vezi, si eu cum eram pana la varsta asta, ma uitam doar la atacanti. Eram cu Adi Ilie, Ilie Dumitrescu, Raducioiu, ii stiu pe toti, m-am uitat la majoritatea meciurilor si fazelor cu ei si le stiu. Dar acum, uitandu-ma si la fundasi, si la mijlocasi sa vad echipa in ansamblu cum juca, cel care mi-a iesit in evidenta e Dorinel Munteanu", a spus Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Dorinel Munteanu are cele mai multe selectii pentru echipa nationala, 134. Pe 23 mai 1991 a debutat Dorinel pentru tricolori si de atunci a reusit sa marcheze 16 goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ședință la Guvern. Premierul Orban ia în considerare închiderea cluburilor
BRAT