EXCLUSIV | "Acum sunt mai aproape de echipe ca Barca si Real, dar mai e mult!". Razvan Marin, dezvaluire senzationala: ce i-a spus Ianis la telefon dupa transfer

Razvan Marin a fost prezentat oficial de Ajax Amsterdam, club care l-a cumparat cu 12.500.000 euro.

Razvan Marin va juca la Ajax din vara. Clubul batav l-a cumparat cu 12.5 milioane euro de la Standard Liege, iar sarcina romanului va fi aceea de a-l face uitat pe Frenkie de Jong, jucator care va ajunge la Barcelona.

Razvan Marin a vorbit IN EXCLUSIVITATE pentru ProTV si www.sport.ro

Razvan Marin: "Acum sunt mai aproape de granzi! Ianis m-a sunat"

"Este un club important din Europa care produs mereu jucatori de valoare si e un club care a vandut la cluburi improtante! Normal ca sunt fericit pentru aceasta alegere!

Din primul moment de cand am auzit de Ajax, i-am zis lui Pietro (n.r Pietro Chiodi, agentul sau) ca vreau sa merg acolo. Acum asteptarile vor fi si mai mari de la mine, e si o alta suma de transfer.

Ma bucur de aceste cuvinte frumoase din partea lui Lobby (n.r Bogdan Lobont) si nu numai am fost sunat si de Chivu, de domnul Hagi! Si Ianis m-a sunat si mi-a zis ca s-a bucurat pentru mine ca si cum ar fi semnat el.

A fost Standard care avea echipament alb rosu, va urma Ajax cu aceleasi culori, vom vedea, mai putin conteaza culorile, important e sa fie o echipa puternica!

Acum sunt mai aproape de acest gen de echipe, cum sunt Barcelona si Real Madrid, dar mai e un drum lung de parcurs...",
a spus Razvan Marin pentru ProTV si www.sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies