Denis Alibec Kayserispor Transfer Turcia Stranieri

Debut dezamagitor pentru Alibec in Turcia! Cum au aratat primele luni petrecute de atacant la Kayserispor. "Ii va fi greu pe mai departe" 

Denis Alibec s-a transferat in aceasta toamna in Turcia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 19:16
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 19:20

Chiar daca a prins transferul la care visa, romanul nu a impresionat cu prestatiile sale la Kayserispor. In cele aproximativ 3 luni de la despartirea de Astra, Alibec a avut probleme cu acomodarea, iar apoi a fost tinut departe de gazon din cauza noului coronavirus, cu care a fost depistat pozitiv. 

Pana acum, atacantul a jucat 6 meciuri pentru Kayserispor in campionat, nereusind sa inscrie niciun gol. De altfel, Alibec nu a avut decat un sut pe poarta, cei de la FotMob acordandu-i note destul de mici pentru evolutiile sale. 

In medie, atacantul nationalei Romaniei a obtinut nota 6, fiind printre cei mai slabi jucatori de la Kayserispor. 

In cele aproape 3 luni de cand s-a transferat in Turcia, Denis Alibec a reusit un singur gol, marcat in Cupa, unde a adunat doua aparitii cu echipa sa. Golul a fost inscris in poarta formatiei Yomra Spor, din liga a patra. 

In urma infectarii cu Covid-19, fotbalistul a fost avertizat de Marius Sumudica asupra faptului ca ii va fi greu sa revina. "Ii va fi greu in Turcia. A avut coronavirus, abia a reluat antrenamentele si ii va fi greu pe mai departe", a spus antrenorul celor de la Gaziantep. 

Denis Alibec a fost transferat pentru 900.000 de euro la Kayserispor, turcii dandu-i un salariu anual de 700.000 de euro. 

Modifică setările cookies