Ce notă a obținut Alexi Pitu după 15 minute jucate în Bordeaux - Le Havre

alexi pitu Girondins Bordeaux Ligue 2 Stranieri Alexi Pitu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 23:56
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 23:58

Farul Constanța l-a vândut pe fotbalistul român născut în Germania în perioada de mercato din iarnă, pentru două milioane de euro.

Alexi Pitu a bifat deja a doua apariție pentru trupa lui David Guion. Tehnicianul i-a oferit pe final 15 minute de joc, înlocuindu-l pe Zuriko Davitashvili cu fostul jucător de la Farul Constanța.

Ce notă a obținut Alexi Pitu după 15 minute jucate în Bordeaux - Le Havre

Bordeaux a primit vizita celor de la Le Havre în etapa cu numărul 21 din eșalonul secund al Franței, dar a pierdut confruntarea de pe „Matmut Atlantique” cu 1-2.

Josue Casimir a deschis scorul în favoarea oaspeților în minutul 15, iar Vital Nsimba a restabilit egalitatea în partea a doua a meciului, în minutul 55.

Alexi Pitu a fost introdus în minutul 75, iar doar două minute mai târziu, Le Havre a revenit în avantaj grație reușitei lui Oualid Hajjam. Tabela a rămas nemodificată până la finalul meciului și oaspeții au plecat cu cele trei puncte acasă.

Ce notă a obținut Alexi Pitu în Bordeaux - Le Havre

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate SofaScore, Alexi Pitu a obținut nota 6.6 în urma serviciilor oferite pe teren. Cea mai mică notă a fost împărțită de doi jucători, 6.2, de la Bordeaux, Malcom Bokele, respectiv de la Le Havre, Antoine Joujou.

Cea mai mare notă primită în partida din etapa cu numărul 21 a fost atribuită lui Oualid El Hajjam, fotbalistul care, de altfel, a și adus victoria pentru echipa oaspete. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!