Juliet Kalu Girondins Bordeaux Ligue 1 Samuel Kalu Franta

Veste de GROAZA pentru un jucator de la Bordeaux: mama lui a fost RAPITA! Cati bani trebuie sa plateasca

Un jucator de la Bordeaux e in stare de soc!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2019, 11:33
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2019, 11:33

Mama lui Samuel Kalu, atacantul echipei franceze de fotbal Girondins Bordeaux si al selectionatei nigeriene, a fost rapita in sud-estul Nigeriei, au anuntat luni surse politienesti.

"Incidentul s-a petrecut pe 27 februarie. Pentru moment, nu s-a efectuat nicio arestare, insa o ancheta este in curs de desfasurare pentru a ne asigura ca ea va fi eliberata in siguranta, iar rapitorii vor fi adusi in fata justitiei", a precizat Godfrey Ogbona, purtatorul de cuvant al politiei din statul Abia, in sud-estul Nigeriei.

Ozuruonye Juliet Kalu, mama atacantului lui Girondins, a fost rapita dintr-o masina, in timp ce se intorcea acasa, in statul Abia, unde rapirile in scopul obtinerii se bani sunt destul de dese, iar familiile fotbalistilor internationali sunt tintele preferate ale rapitorilor.

Potrivit unui ziar local, Samuel Kalu ar fi dezvaluit ca rapitorii i-au cerut 15 milioane de nairas (36.000 de euro) pentru eliberarea mamei sale.

In timpul Cupei Mondiale 2018, cu cateva ore inaintea meciului dintre Nigeria si Argentina, tatal lui John Mikel Obi, capitanul nationalei Super Vulturilor, a fost rapit pentru a doua oara, in statul Enugu (sud-estul Nigeriei).

Au existat numeroase astfel de rapiri in cursul ultimului deceniu, mai intai in sud-estul petrolifer, unde au fost vizati muncitorii expatriati, inainte de a se propaga in intreaga tara. Victimele sunt, in special, cetateni nigerieni din clasa de mijloc sau superioara. Persoanele rapite sunt deseori eliberate in cateva zile, dupa plata unei rascumparari.

Modifică setările cookies