Lucescu s-a inteles cu Surkis si VA SEMNA cu Dinamo Kiev! Explicatiile lui Dinamo Kiev dupa 'cazul scrisoarea'

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Stranieri BREAKING NEWS: Lucescu s-a inteles cu Surkis si VA SEMNA cu Dinamo Kiev! Explicatiile lui Dinamo Kiev dupa 'cazul scrisoarea'
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2020, 18:41
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 00:44

Lucescu a plecat in aceasta dimineata la Kiev. Presedintele Surkis l-a convins sa semneze cu Dinamo, iar Lucescu urmeaza sa fie anuntat oficial ca antrenor al gigantului de la Kiev in scurt timp.

Schimbul de scrisori dintre Surkis si Lucescu a declansat un cutremur la Kiev! Lucescu l-a anuntat inca de sambata, la 48 de ore dupa ce a acceptat jobul, ca e pregatit sa renunte. Surkis i-a raspuns si l-a asigurat de sustinerea sa totala. In presa din Romania a aparut abia ieri informatia ca Lucescu are de gand sa plece de la Dinamo! Informatia a fost publicata, alaturi de scrisoarea lui Lucescu pentru Surkis, de Gazeta Sporturilor.

Site-ul oficial al lui Dinamo Kiev a oferit explicatii complete pe marginea subiectului si a publicat raspunsul lui Surkis pentru Lucescu.

"Mister, valul de emotie declansat de fani nu poate fi un factor determinant pentru viitorul echipei. Suntem gata de noi provocari sub conducerea dumneavoastra. Am luat amandoi o decizie grea. Dar a fost cu sens, o decizie responsabila, cu o motivatie importanta. Clubul v-a facut o propunere intelegand toate riscurile si acceptandu-le", i-a scris, printre altele, Surkis lui Lucescu.

Decisiva nu ar fi fost scrisoarea, ci o conversatie telefonica intre Lucescu si Surkis, in care milionarul ucrainean a reusit sa-l intoarca pe antrenrul roman. Conferinta de prezentare a lui Lucescu ar urma sa aiba loc maine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!