Mircea Lucescu Dinamo Kiev Campionate externe MISTERUL continua! Prima reactie a lui Mircea Lucescu despre situatia sa la Kiev. Ramane sau nu antrenor la Dinamo?

MISTERUL continua! Prima reactie a lui Mircea Lucescu despre situatia sa la Kiev. Ramane sau nu antrenor la Dinamo?

Tehnicianul roman a amenintat ca isi da demisia la doar 4 zile dupa ce a fost numit pe banca celor de la Dinamo Kiev.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2020, 09:46
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2020, 09:49

Pus sub presiune de fanii echipei din capitala Ucrainei din cauza trecutului sau la rivala Sahtior, Mircea Lucescu a luat in calcul inclusiv renuntarea la functie. Se pare insa ca antrenorul care va implini maine 75 de ani a fost convins de patronul Igor Surkis sa-si inceapa munca la Dinamo, miercuri fiind programata prezentarea oficiala.

Intre timp, Mircea Lucescu a fost contactat de presa ucraineana pentru a aduce lamuriri in acest caz, dar a refuzat sa ofere un raspuns clar. "Nu pot sa confirm nimic. Acum nu pot sa vorbesc cu jurnalistii despre viitorul meu", a declarat Lucescu pentru Sport24.

De asemenea, impresarul Arcadie Zaporojanu, cel care a intermediat discutiile dintre Lucescu si Surkis, a spus ca tehnicianul si-a exprimat nemultumirea de a lucra intr-un spatiu ostil, dar cuvintele sale trebuiau sa ajunga doar la urechile patronului de la Dinamo Kiev, nu in presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!