GALERIE FOTO ”Bijuterie”! Cei trei fotbaliști români care nu contează pentru echipa noastră națională au început pregătirea cu echipa din Serie A

Flavius Daniliuc Andrei Motoc Andres Sfait paulo sousa Salernitana Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Marti 11 Iulie 2023, 12:12
Data actualizarii: Marti 11 Iulie 2023, 17:20

Flavius Daniliuc, Andrei Moțoc și Andres Sfait se află în cantonament cu Salernitana lui Paulo Sousa.

Salernitana, echipă din Serie A antrenată de fostul mare fotbalist portughez Paulo Sousa (dublu câștigător de Champions League), a început pregătirea de vară cu trei tineri fotbaliști români în lotul convocat pentru stagiul de la Rivisondoli, în regiunea Abruzzo.

Andres Sfait (mijlocaș ofensiv, 18 ani), Andrei Moțoc (fundaș central sau mijlocaș defensiv, 21 de ani) și Flavius Daniliuc (fundaș central sau fundaș dreapta, 22 de ani) nu contează însă niciunul pentru echipele naționale ale României!

FRF i-a ratat pe Daniliuc și Moțoc și îl ignoră pe Sfait

Sfait este născut în Cluj-Napoca și are deja în CV inclusiv prezențe la juniorii lui Red Bull Salzburg, însă este ocolit constant de selecționerii FRF.

La fel s-a întâmplat și cu Moțoc, fotbalist care deja a debutat în Serie A și care a fost prezentat în exclusivitate pentru România de Sport.ro (articolul ”Capul lui Moțoc vrem!”) într-un moment în care jucătorul cu dublă cetățenie, română și moldovenească, nu bifase nicio convocare la vreuna dintre cele două naționale. 

Cei de la Chișinău s-au mișcat atunci repede, au reușit să-l convingă să reprezinte Republica Moldova și l-au convocat la naționala de tineret.

Daniliuc, ”bijuteria” echipei din Serie A, așa cum l-a prezentat Salernitana News, a debutat în acest an la seniorii Austriei, într-un meci din preliminariile Euro în care fotbalistul născut în Viena din părinți români l-a ținut pe banca de rezerve pe David Alaba de la Real Madrid.

Flavius Daniliuc are o clauză de 15 milioane de euro

”Paulo Sousa are la dispoziție șase fundași centrali, motiv mai mult decât suficient pentru a folosi un sistem cu trei stoperi.

Daniliuc este bijuteria și are o clauză de 15 milioane de euro care expiră pe 15 iulie. Nemții de la Eintracht Frankfurt au fost interesați de el, dar acum au făcut un pas înapoi”, au explicat cei de la Salernitana News.

Salernitana debutează în noul sezon din Serie A pe 20 august, în deplasare cu AS Roma.

Foto: Salernitana, Salernitana News

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!