NEWS ALERT Mega-transferul românului din Serie A s-a realizat: ”Avem un acord, pleacă definitiv”! 6 milioane de euro și 3 jucători la schimb

Daniel Boloca Echipa Nationala Frosinone nationala Italiei Sassuolo Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 09:16
Data actualizarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 09:23

Daniel Boloca va evolua la Sassuolo după ce a promovat cu Frosinone în prima ligă din Italia.

UPDATE MIERCURI ORA 09:00 Daniel Boloca va efectua miercuri vizita medicală la Sassuolo, după care va fi prezentat oficial de clubul din Serie A. ”Sassuolo a dat lovitura”, scrie Sky Sport Italia.

UPDATE LUNI ORA 12:00 ”Boloca a zis <<da>>, Marchizza este și el aproape de acest răspuns, mai trebuie convins doar Harroui”, au confirmat cei de la Sassuolo News

”Cel mai târziu marți va fi anunțată oficial mutarea lui Boloca”, precizează italienii, după ce fotbaliștii oferiți la schimb se vor înțelege cu Frosinone pentru transferurile definitive.

Daniel Boloca va pleca de la Frosinone la Sassuolo pentru suma de 6 milioane de euro, la care se adaugă și trei jucători la schimb, fundașul stânga Riccardo Marchizza, mijlocașul Abdou Harroui și portarul Stefano Turati.

Știrea inițială (duminică 9 iulie)

Mijlocașul central Daniel Boloca (24 de ani), convocat la naționala Italiei de selecționerul Roberto Mancini pentru un stagiu la Coverciano după ce Edward Iordănescu nu i-a oferit decât 6 minute în finalul meciului amical cu Slovenia, se va transfera de la Frosinone, cu care a promovat în ultimul sezon în Serie A, la Sassuolo, și ea din prima ligă italiană.

Directorul tehnic al lui Frosinone a confirmat transferul definitiv

”Avem un acord cu Sassuolo, Boloca pleacă definitiv, Turati este împrumutat încă un an, iar Marchizza și Harroui sunt transferați definitiv. 

Acordurile dintre cluburi există, trebuie să le finalizăm pe cele cu Marchizza și Harroui. Sport.ro

Până luni-marți ori încheiem afacerea, ori nu se mai face, dar, având în vedere relația cu Sassuolo, cred că vom găsi o soluție”, a explicat pentru Tuttomercatoweb Guido Angelozzi, directorul tehnic al lui Frosinone.

Tuttomercatoweb scrie despre o ”maxi-operazione”

Același site italian, sub titlul ”Maxi-operazione”, a detaliat mutarea lui Boloca.

Sassuolo îi va plăti lui Frosinone suma de 6 milioane de euro și, în plus, îi va trimite la schimb pe cei trei jucători pomeniți mai sus! 

Fundașul stânga Riccardo Marchizza, mijlocașul Abdou Harroui și portarul Stefano Turati vor ajunge la echipa nou-promovată în Serie A, primii doi definitiv, al treilea împrumutat.

Daniel Boloca la naționala României: 6 minute în 4 meciuri

La naționala României, Daniel Boloca a fost convocat în premieră de Edward Iordănescu în luna septembrie a anului trecut, pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor: nu a prins însă lotul în 1-1 cu Finlanda și a rămas pe banca de rezerve în 4-1 cu Bosnia și Herțegovina.

În amicalele din noiembrie, mijlocașul central a jucat ultimele șase minute din România - Slovenia 1-2 și a rămas din nou pe banca de rezerve în 5-0 cu Republica Moldova.

Ulterior, în decembrie, Boloca a evoluat toate minutele în jocul-test de la naționala Italiei disputat la Coverciano sub privirile selecționerului Roberto Mancini.

Foto: Getty for FIGC

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!