"Are 1.68, e ca Messi, o sa impresioneze!" Mesajul primului antrenor din cariera lui Mitrita: "Sa ajunga la Manchester City, merita!"

Alex Mitrita a dat lovitura in aceasta iarna: a ajuns la echipa seicilor care detin si Manchester City. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019, 13:21
Data actualizarii: Vineri 15 Februarie 2019, 13:21

Transferul lui Mitrita la New York City FC e doar o rampa de lansare in fotbalul adevarat pentru talentatul mijlocas roman, crede Dorel Toma, primul antrenor al lui Mitrita.

Acesta a lucrat 10 ani cu Mitrita si e convins ca are toate calitatile necesare pentru a-l impresiona pe Guardiola. Nici nationala nu are cum sa-l ignore pe Mitrita, crede Dorel Toma.


"Sunt sincer multumit sufleteste. a fost 10 ani la mine, nu pot sa fiu decat fericit si multumit sufleteste pentru toate realizarile lui. Este un copil deosebit, muncitor, ascultator, talentat, si care s-a antrenat in conditii vitrege si grele.

Am vrut sa fie si sa aiba calitatile lui Messi, avand in vedere ca are 1.69 ca Messi este pe acelasi profil cu el, are aceleasi driblinguri fine, aceleasi accelerari cu mingea la picior. Este un jucator special si deosebit, avea o stare de emotivitate destul de avansata la 5 ani, tatal lui m-a ajutat enorm. Un an de zile s-a antrenat cot la cot cu el, cu mine nu voia sa faca. Treptat si-a eliminat orice emotie, devenind un lider de vestiar, tot timpul predispus ca ar putea sa devina mai bun.

Am simtit ca poate fi mai bun in momentul in care toata lumea din vestiar atunci cand copiii au simtit acest lucru, cand a devenit un idol pentru ei ine chipa. Sper ca aceasta echipa New York sa fie doar o echipa de lansare pentru el, poate Manchester City, daca au acelasi patron. Depinde doar de el acum, pentru ca merita.

Sunt convins ca selectionerul are ochi pentru el, ce, in SUA nu e fotbal? NU stim noi cat de avansat poate sa fie. Conditii sunt, au antrenori, absolut tot. Sunt 10-12 jucatori de la New York, restul sunt straini, cred ca isi va spune un cuvant si la New York si poate sa fie vazut", a spus Dorel Toma, primul antrenor al lui Mitrita, la PROX. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!